Στηβ Ντούζος: Στο νοσοκομείο με πνευμονοπάθεια - «Κάνω κάποιες θεραπείες»

Τι είπε ο ηθοποιός μέσα από το νοσοκομείο

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Αθηνών νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες ο Στηβ Ντούζος.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Θάνος Βάγιος μέσα από την εκπομπή «Το Πρω1νό» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εδώ και τρεις τουλάχιστον εβδομάδες βρίσκεται νοσηλευόμενος με χρόνια πνευμονοπάθεια. Είναι γνωστό, έχει δηλώσει και ο ίδιος μέσα σε συνεντεύξεις του ότι εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια ταλαιπωρείται με προβλήματα στην καρδιά του, οπότε και τα αναπνευστικά συνέβαλαν στο να βρίσκεται εδώ και να υποβάλετε σχεδόν κάθε μέρα ένας εξετάσεις για τα πνευμόνια του».

Στηβ Ντούζος: Στο νοσοκομείο με πνευμονοπάθεια

Μετά τη γνωστοποίηση της είδησης από τον δημοσιογράφο ο ηθοποιός παρενέβη τηλεφωνικά στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του.

«Μπήκα να κάνω κάποιες γενικές εξετάσεις που κάνω και βρήκαμε ότι έχει προχωρήσει λίγο το θέμα με τους πνεύμονες και την καρδιά. Τα είχα κάνει λίγο μαντάρα όλα και κάνω κάποιες θεραπείες. Περιμένουμε κάποιες απαντήσεις και θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος της εβδομάδας θα την κάνω. Έχω και προβλήματα με την καρδιά μου, αυτά πάνε πακέτο. Τα έχω κάνει λίγο μαντάρα στην υγεία μου αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά», δήλωσε ο Στηβ Ντούζος προσθέτοντας πως πάσχει από ΧΑΠ 2.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top