Ρέα Τουτουνζή: Eξηγεί τον λόγο που αφήνει τα μαλλιά της γκρίζα

Η απώλεια του πατέρα της και η επιστροφή στο θέατρο

Όσα είπε η Ρέα Τουτουνζή στο Happy Day

Η Σταρ Ελλάς 1994 μεγαλώνει κι εξακολουθεί να είναι μια όμορφη γυναίκα στα 50 της. Μάλιστα, αρνείται να βάψει τα μαλλιά της που έχουν γκριζάρει κι εξηγεί τον λόγο. 

«Έχω κάνει τα μπότοξ μου στο παρελθόν και τις βιταμινούχες ενέσεις μου. Απλά είναι μια 10ετία τώρα που απλά δε με γέμιζε. Ήθελα να αφήσω τη φυσικά κατάσταση της πορείας της ζωής. Να το ευχαριστηθώ και ξεκίνησα από το μαλλί», περιέγραψε η Ρέα Τουτουνζή στο Happy Day.

Δεν πρόκειται να αλλάξω το γκρι μαλλί μου. Συνηθίστε το, αυτό είναι!

«Δίνουμε κάποια πρότυπα στα νέα κορίτσια που θεωρώ ότι δεν μπορείς να τα φτάσεις, δεν υφίστανται, δεν υπάρχουν, είναι όλα computerized. Κι επίσης, δεν είναι ντροπή να μεγαλώνεις! Έχουμε κάνει τις γυναίκες να φοβούνται να μεγαλώσουν, να ντρέπονται να μεγαλώσουν! Ακόμη και η μικρή ρυτιδούλα δείχνει πόσο έχεις γελάσει, πόσο έχεις κλάψει στη ζωή σου», είπε.

Ρέα Τουτουνζή για την απώλεια του πατέρα της

Το μοντέλο των 90’ς που ασχολείται με την υποκριτική εδώ και αρκετά χρόνια, μίλησε και για την απώλεια του πατέρα της. «Έχασα τον πατέρα μου πριν από λίγο καιρό και έχω κάποια θεματάκια, για τα οποία και πρέπει ανά γίνονται συχνά πυκνά κάποια ταξίδια προς την Αίγυπτο, οπότε απέχω λίγο από τον χώρο», αποκάλυψε.

Βάσια Τριφύλλη-Ρέα Τουτουνζή στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Πετάει Πετάει", στο θέατρο Χυτήριο, το 2017/ NDP

Βάσια Τριφύλλη-Ρέα Τουτουνζή στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Πετάει Πετάει", στο θέατρο Χυτήριο, το 2017/ NDP

«Ελπίζω να έχω ξεμπερδέψει σε λίγο καιρό και να βρεθώ κι γω λίγο ξανά στον θεατρικό χώρο γιατί τον αγαπώ πάρα πολύ», εξομολογήθηκε η Ρέα Τουτουνζή.

«Η ζωή είναι υπέροχη. Θεωρώ πως σου δίνει αυτά που αντέχεις. Στην αρχή σοκάρεσαι με διάφορα πράγματα και μετά ανακαλύπτεις μια δύναμη», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top