Θάνος Λέκκας: Η ηλικία, η κατάθλιψη και λόγος που δεν έχει Instagram

Το βιοργαφικό του ηθοποιού από τη σειρά το Ναυάγιο

Θάνος Λέκκας: «Είμαι ρακοσυλλέκτης, έτσι κόλλησα κοριούς»

Ο Θάνος Λέκκας πρωταγωνιστεί φέτος στο «Ναυάγιο» όπου υποδύεται μέλος του πληρώματος του Φοίνιξ που βούλιαξε ενώ τον είδαμε και στον «Γιατρό» όπου ενσάρκωνε έναν από τους γιατρούς της κλινικής.

Ποιος είναι ο Θάνος Λέκκας και σε ποια σειρά τον είδαμε για πρώτη φορά στην τηλεόραση;

Ο Θάνος Λέκκας έχει γεννηθεί στις 28 Ιανουαρίου 1987. Έχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, κερδίζοντας την αγάπη και τον θαυμασμό του κοινού με το ταλέντο και την αφοσίωσή του στην υποκριτική τέχνη.

λεκκας

Σπουδές:

  • Σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών.
  • Παράλληλα, ολοκλήρωσε σπουδές Βιολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αποδεικνύοντας το ευρύ ενδιαφέρον του για διαφορετικούς τομείς.

θανος λεκκας

Θεατρική Καριέρα:

  • Ξεκίνησε την πορεία του με παραστάσεις σε μικρά θέατρα, κερδίζοντας σταδιακά αναγνώριση για τις ερμηνείες του.
  • Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους θιάσους και σκηνοθέτες, ερμηνεύοντας πρωταγωνιστικούς ρόλους σε έργα κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου.
  • Συμμετοχές σε αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις, όπως "Ο Βασιλιάς Ληρ", "Μήδεια", "Πλατεία Ελευθερίας", "Άμλετ", "Ρωμαίος και Ιουλιέτα", "Ορέστης", "Ερωφίλη", "Δον Κιχώτης" και "Φτερωτός Θεός".

Τηλεοπτικές Εμφανίσεις:

Έχει λάβει μέρος σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, όπως "Το Ναυάγιο", "Η Τούρτα της Μαμάς", ''Γιατρός'', "Μην Ψαρώνεις", "Κλεμμένα Όνειρα", "Συμμαθητές", "Μπρούσκο" κ.α. Ο Θάνος Λέκκας  ξεχωρίζει γιατί ερμηνεύει με άνεση τόσο δραματικούς όσο και κωμικούς ρόλους.

Πέρα από την υποκριτική:

Ο Θάνος Λέκκας έχει εκφράσει και το ενδιαφέρον του για τη σκηνοθεσία, έχοντας σκηνοθετήσει θεατρικές παραστάσεις.

«Είμαι ρακοσυλλέκτης, έτσι κόλλησα κοριούς»

«Δεν πετάω πράγματα. Αν το πετάξεις το βλέπω σαν ασέβεια. Δένομαι πολύ με τα αντικείμενα. Είμαι ρακοσυλλέκτης, έτσι κόλλησα και κοριούς! Έχω μια πολυθρόνα που τη βρήκα όντως στα σκουπίδια και την μεταποίησα» είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξή του, ενώ στη συνέχεια, ανέφερε ότι «έχει φάει από τα σκουπίδια».

«Έχω βάλει σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά μου»

λεκκας

Στην ίδια συνέντευξη ο Θάνος Λέκκας είχε μιλήσει για τον έρωτα: «Έχω βάλει σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά μου. Όταν ερωτεύομαι, ερωτεύομαι χρόνια. Ψάχνεις αυτό που σου λείπει και όταν το βρεις, το θες. Αν έχεις φτάσει σε ένα σημείο να έχεις τον έρωτα δίπλα σου και τον άνθρωπό σου, είναι ευτυχία. Δεν έχει νόημα να κοροϊδευόμαστε, είναι πολύτιμος ο χρόνος που έχουμε».

Η κατάθλιψη που πέρασε ο ηθοποιός

«Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω αρχιτέκτονας, μηχανικός, φυσικός, χημικός και εφευρέτης. Σπούδασα βιολογία, αλλά συνειδητοποίησα ότι δ θα ευτυχήσω. Είχα πάθει κατάθλιψη, τώρα είμαι 70 κιλά, τότε είχα μείνει 61», είχε εξομολογηθεί ο ίδιος στην εκπομπή «Γεια Σου».

Το bullying που βίωσε

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου για το bullying που είχε βιώσει όταν ήταν μικρός. «Έχω δεχτεί bullying γιατί έκανα ενόργανη γυμναστική. Είχα τεράστια υποστήριξη από την οικογένειά μου», είχε αναφέρει. 

Ο λόγος που δεν έχει social media

λεκκας

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Θάνος Λέκκας είχε αναφέρει πως δεν ασχολείται με τα social media και δεν έχει προσωπικό account στο Instagram.

«Δεν έχω αξιοποιήσει την τηλεόραση, γιατί ούτε διάσημος είμαι ούτε έχω Instagram. Νιώθω περίεργα να διαφημίζομαι. Δε θεωρώ ότι έχω να πω κάτι σημαντικό για τη ζωή μου. Αν το νιώσω, θα το πω. Δεν είμαι αυτός ο τύπος», είχε αναφέρει. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top