Μαριάντα Πιερίδη: «Τα καλύτερα στην προσωπική μου ζωή έρχονται»

Όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια στο Breakfast@Star

Δείτε όσα είπε η Μαριάντα Πιερίδη στο Breakfast@Star

Η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή Breakfast@Star, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον με τον σύντροφό μου»

Σε ερώτηση του ρεπόρτερ Πάνου Παπαδόπουλου για το αν θα τη δούμε στην καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ, απάντησε με χιούμορ: «Δεν το ξέρω αν θα με δείτε κάπου τηλεοπτικά. Καλά θα ήταν, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να σου το απαντήσω αυτό εγώ. Ο Γιώργος κι η Γαλάτεια (σ.σ. ο τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος κι η σύζυγός του Γαλάτεια Βασιλειάδη) είναι ένα εξαιρετικό ζευγάρι, είναι λαλίστατοι και θα πάω καλεσμένη». 

Η τραγουδίστρια δεν έκρυψε την αγάπη της για τον Τριαντάφυλλο, λέγοντας: «Ό,τι και να πει ο Τριαντάφυλλος, ακόμη και κάτι άσχημο, είναι υπέροχος. Υπάρχει αγάπη». 

Μαριάντα Πιερίδη: Το τσιφτετέλι που χόρεψε μπροστά στον σύντροφό της

Αναφορικά με την ακαδημία του TV Queen, δήλωσε: «Δεν ξέρω, δεν ξέρω κάτι. Πολύ ωραίο θα είναι πάντως, παιδιά. Θα περάσει υπέροχα ο κόσμος, θα έχει πολύ μαλλιοτράβηγμα. Και να έκανα ραντεβού, πιστεύεις ότι θα σου έλεγα; Υπάρχει πολύς χώρος στην ελληνική τηλεόραση για νέα πρόσωπα, για ανθρώπους που μπορούν να κάνουν καλά αυτήν τη δουλειά». 

Η Μαριάντα Πιερίδη με τον νέο της σύντροφο, Πάνο Ιωάννου

Η Μαριάντα Πιερίδη με τον νέο της σύντροφο, Πάνο Ιωάννου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Κλείνοντας, η Μαριάντα Πιερίδη απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή, λέγοντας: «Είμαι πάρα πολύ καλά, περνάω υπέροχα και θεωρώ ότι τα καλύτερα έρχονται και σε αυτόν τον τομέα». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top