Ηλιάκη για τη σχέση της με Μανουσάκη: «Συνέβη και σε εμένα κάποιες φορές»

«Είναι μια άλλη πραγματικότητα»

Η Μαρία Ηλιάκη έχει αναπτύξει μια όμορφη σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους. Ξέκλεψε λοιπόν λίγο χρόνο από τις οικογενειακές της υποχρεώσεις κι έκανε ένα Q&A.

Μαρία Ηλιάκη: Ετσι είναι τα πρωινά με το Κατερινάκι της!

Μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν για τη σχέση με τον Στέλιο Μανουσάκη και πόσο άλλαξε μετά τον ερχομό της κόρης τους.

Η ίδια παραδέχτηκε πως μετά τη γέννηση του παιδιού τους διαταράχθηκαν οι ισορροπίες στη σχέση του ζευγαριού.

Μαρία Ηλιάκη: «Nομίζω πως αν θέλουμε, θα κάνουμε δεύτερο παιδί»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

«Όποιος λέει ότι ο ερχομός ενός παιδιού δεν διαταράσσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε ένα ζευγάρι είναι ψεύτης. Είναι μια άλλη πραγματικότητα, οπότε είναι πάρα πολύ φυσιολογικό να διαταράσσονται κάποια πράγματα. Εκεί που το σημείο της προσοχής σου είναι ο σύντροφός σου, ξαφνικά να μην είναι. Γιατί υπάρχει ένα παιδί στη μέση, για το οποίο ειδικά οι μαμάδες αισθανόμαστε πολύ έντονα συναισθήματα, προστασία, αγάπη και τα λοιπά. Συνέβη και σε εμένα αυτό κάποιες φορές, όσο και να έλεγα και προσπαθούσα να μην αφήσω τον σύντροφό μου παραμελειμένο, κάποιες φορές συνέβαινε. Και ο άλλος πρέπει να το καταλάβει» ανέφερε αρχικά.

«Σας έχω πει ότι είμαι και τυχερή σε αυτόν τον τομέα γιατί ο άνδρας μου είναι γυναικολόγος και γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη γυναικεία ψυχολογία,ιδιαίτερα σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και μετά. Γιατί και το μετά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Οι άνδρες της γενιάς μας, γενικά… επειδή είμαι παρατηρητική και έχω δει περιστατικά μπροστά μου, τα οποία δεν… πώς να το πω. Δηλαδή να είναι το ζευγάρι στον δρόμο για τον γυναικολόγο και να λέει αυτός σε αυτή “εγώ δε θα ανέβω σήμερα πάνω, πήγαινε μόνη σου, βαριέμαι”. Τι πήγαινε μόνη σου βρε ζώον; Καταλάβατε το πνεύμα μου…», πρόσθεσε η Μαρία Ηλιάκη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top