Κοραλία Καράντη: «Με φλερτάρουν άντρες στην ηλικία του γιου μου»

Η αναφορά στον γάμο της με τον Γιώργο Λιάνη

Το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Απριλίου η Κοραλία Καράντη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Η ηθοποιός που αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά Famagusta, αναφέρθηκε στην πορεία της στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Κοραλία Καράντη: Η διάσημη μαμά, η ηλικία, οι 3 γάμοι κι ο κούκλος γιος!

Αρχικά εξήγησε τον λόγο, που στην αρχή δίσταζε να αποκαλύψει την ηλικία της: «Καμιά φορά μπορεί να σε πληγώνουν κάποια πράγματα, αλλά προχωρώντας κανείς, ατσαλώνεται. Να ένα δώρο που έρχεται με την ηλικία, γιατί το φιλοσοφείς. Κάποτε, το θεωρούσα άκομψο να λέω την ηλικία μου. Δεν την έκρυβα, αλλά το θεωρούσα κάποιες φορές χυδαίο να βγω να την πω δημόσια».

Η Κοραλία Καράντη μίλησε επίσης για τον γιο της, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Τζώνη Καλημέρη. «Όταν ήταν πιο μικρός, σε κάποιες παραστάσεις είχε τρομάξει, γιατί μπορεί να έτρωγα ένα χαστούκι και δεν μπορούσε να καταλάβει. Είμαι μαμά που βάζει όρια, γιατί είχα διαβάσει πολλά βιβλία. Μπορούσα να το κάνω πράξη. Η αφετηρία μου ήταν να μην μεταδώσω στο παιδί αυτά που έζησα εγώ. Όταν ήταν στην εφηβεία και ήταν να πάει εκδρομές, είχα αντισταθεί και μας έφερε σε σύγκρουση, είχα επιστρατεύσει και τον πατέρα του και πήρε το μέρος μου. Τότε αναρωτήθηκα μήπως το παράκανα. Επειδή είμαι Πόντια επέμεινα. Ήρθε ο καιρός και μου είπε ο μικρός ότι είχα δίκιο».

Κοραλία Καράντη: «Κάτι δεν έκανα καλά για να έχω τρία διαζύγια»

Ενώ σε άλλο σημείο έκανε αναφορά στον γάμο της με τον Γιώργο Λιάνη: «Ήταν ενθουσιασμός, με είχε γοητεύσει και ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος που όταν θέλει να κατακτήσει κάποιον, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταφέρει. Επίσης, είχα μέσα μου την κρυφή ελπίδα ότι θα παίξει έναν ρόλο μέντορα για τον γιο μου, επειδή είναι ένας άνθρωπος πολύ μορφωμένος. Επιβεβαιώθηκα ως έναν βαθμό γιατί ο Γιώργος ήταν πουλί πετούμενο, δεν ήταν ακριβώς ό,τι περίμενα».

Τέλος παραδέχτηκε πως τη φλερτάρουν άντρες στην ηλικία του γιου τηςς, ωστόσο μέχρι στιγμής έχει κάνει σχέση μόνο με συνομήλικούς της.

«Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές με φλερτάρουν πολλοί νέοι άντρες, αλλά αυτό με τρομάζει πάρα πολύ και δεν θα μπορούσα να το κάνω ποτέ. Βλέπω στο βλέμμα τους κάτι που είναι απόλυτα διαθέσιμο και βαθύ. Είναι τεράστιες οι διαφορές. Σχεδόν στην ηλικία του γιου μου. Μου κάνει εντύπωση. Ίσως οι νεότεροι άντρες γοητεύονται με τις μεγαλύτερες γυναίκες», είπε αρχικά η Κοραλία Καράντη.

«Δεν νομίζω ότι είναι ταμπού. Είμαι πιο αντισυμβατική. Θέλω να λέω αυτό που νιώθω. Θεωρώ θεμιτό να έχει μία μεγαλύτερη γυναίκα σχέση με έναν μικρότερο άντρα. Δεν μου έχει τύχει να βρεθώ μπροστά σε τέτοιο πρόσωπο. Είχα και σχέση με συνομήλικους αλλά όχι με μικρότερο άντρα», εξομολογήθηκε στη συνέχεια. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top