Γενέθλια για τον Αντρέα Γεωργίου - Οι ευχές της συντρόφου του

Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία μετά την είδηση του γάμου τους

Δείτε βίντεο για τον Αντρέα Γεωργίου από το Breakfast@Star 

Ο Αντρέας Γεωργίου διανύει μια περίοδο γεμάτη δημιουργικότητα κι ευτυχία, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Αντρέας Γεωργίου: «Παντρεύομαι, αλλά δε θέλω να γίνει σόου ο γάμος μου»

Σήμερα, 18 Απριλίου, ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει τα γενέθλιά του και δέχεται πλήθος ευχών από αγαπημένα πρόσωπα και fans στο προφίλ του στο Instagram.

Μια ξεχωριστή ευχή, όμως, ήρθε από την εκλεκτή της καρδιάς του, Σιμώνη Χριστοδούλου, με την οποία θα ενωθούν σύντομα με τα δεσμά του γάμου. 

Η Σιμώνη Χριστοδούλου κι ο Αντρέας Γεωργίου σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους

Η Σιμώνη Χριστοδούλου κι ο Αντρέας Γεωργίου σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Κύπρια καλλονή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη τους κοινή φωτογραφία μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων τους.

Στη φωτογραφία, βλέπουμε το ζευγάρι να ποζάρει αγκαλιασμένο με φόντο το ηλιοβασίλεμα, ενώ η Σιμώνη Χριστοδούλου εύχεται στον σύντροφό της: «Χρόνια σου πολλά αγάπη μου»

Σιμώνη Χριστοδούλου: Ποια είναι η κούκλα σύντροφος του Ανδρέα Γεωργίου

Πρόσφατα, ο Αντρέας Γεωργίου δήλωσε ότι νιώθει αμηχανία μιλώντας για τον γάμο του, θέλοντας να κρατήσει κάποιες στιγμές προσωπικές. Παρόλα αυτά, ο έρωτας του ζευγαριού δεν κρύβεται, με την κοινή τους φωτογραφία να αποτελεί την απόδειξη.

Η ανάρτηση της Σιμώνης Χριστοδούλου
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top