Αντρέας Γεωργίου: «Παντρεύομαι, αλλά δε θέλω να γίνει σόου ο γάμος μου»

Όσα είπε ο ηθοποιός για τον γάμο του με τη Σιμώνη Χριστοδούλου

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Breakfast@Star 

Καλεσμένος του Κώστα Τσουρού ήταν ο Αντρέας Γεωργίου το μεσημέρι της Κυριακής, με τον δημοσιογράφο να τον ρωτάει για τον επικείμενο γάμο του

Σιμώνη Χριστοδούλου: Ποια είναι η κούκλα σύντροφος του Ανδρέα Γεωργίου

Όπως είδαμε σε απόσπασμα στο Breakfast@Star, αυτό που εδώ κι αρκετές εβδομάδες φημολογούταν για τον γάμο του σκηνοθέτη και παραγωγού της Γης της ελιάς και του Famagusta κι είχαν επιβεβαιώσει ηθοποιοί που παίζουν στις σειρές του, το παραδέχτηκε κι ο ίδιος. Παρότι όταν αναφέρεται στα τηλεοπτικά του projects είναι λαλίστατος, αυτήν τη φορά, μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ήταν αρκετά φειδωλός. Παρόλο που στο στούντιο βρισκόταν κι η σύντροφός του Σιμώνη Χριστοδούλου, όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής.

Κουμπάροι στον γάμο θα είναι η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου κι ο συμπαραγωγός και φίλος του Κούλλης Νικολάου, με τον Αντρέα να δηλώνει πως: «Είμαστε πολλά χρόνια τώρα οικογένεια με τη Βάνα και τον Κούλλη». 

Κούλλης Νικολάου: Είναι απαίτηση να είμαι κουμπάρος στον γάμο του Γεωργίου

Μην μπορώντας να αποφύγει τον διάλογο για αυτό το θέμα, πρόσθεσε: «Με προσέγγισαν πολλοί δημοσιογράφοι. Μη κοροϊδευόμαστε. Δεν περίμενα ότι θα παραμείνει κρυφό. Θα σου πω ότι παντρεύομαι φέτος, είναι κάτι που ήρθε από μόνο του, είμαι χαρούμενος. Δεν ήθελα να κάνω σόου τον γάμο μου, μιλώντας για αυτό». 

Ο Αντρέας Γεωργίου σε παλιότερη βραδινή έξοδο με τη σύντροφό του Σιμώνη Χριστοδούλου

Ο Αντρέας Γεωργίου σε παλιότερη βραδινή έξοδο με τη σύντροφό του Σιμώνη Χριστοδούλου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Αντρέας Γεωργίου είπε, μάλιστα, πως δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη να στέλνουν μαζί με τη Σιμώνη τα προσκλητήρια του γάμου τους, κάτι που όμως θα κάνουν σύντομα. Όσο για το πως προλαβαίνει με τόσο βαρύ πρόγραμμα να έχει χρόνο για την προσωπική του ζωή, τόνισε ότι είναι πολύ απλά τα πράγματα αν υπάρχει καλός προγραμματισμός. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top