Tροχαίο ατύχημα είχε η Μαρία Αντωνά - «Ήταν σοκ, ταράχτηκα»

Τη χτύπησε αμάξι και πέταξε το αυτοκίνητό της σε βιτρίνα καταστήματος

Τροχαίο ατύχημα είχε η Μαρία Αντωνά, το βράδυ της Δευτέρας 15 Απριλίου και η ίδια περιέγραψε πως είναι σε σοκ. Ευτυχώς, βέβαια δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός. 

Μαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλέδης: Το έριξαν έξω μετά τον χωρισμό τους

«Υπάρχουν πολλά αρνητικά vibes στην ατμόσφαιρα, απ’ ότι φαίνεται. Χθες το βράδυ, καθώς κατέβαινα στο κέντρο για να συναντήσω μία παρέα φίλων μου κάπου κοντά στην Ερμού και καθώς οδηγούσα, ένα αμάξι που ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα εκ των δεξιών μου, με χτύπησε αρκετά, με αποτέλεσμα να πετάξει το αυτοκίνητό μου στη βιτρίνα ενός μαγαζιού. Είμαστε πολύ τυχεροί που δεν υπήρχαν άνθρωποι έξω από το συγκεκριμένο κατάστημα», περιέγραψε χθες η δημοσιογράφος στο Ηappy Day.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIA ANTONA (@maria_antwna)

Στη συνέχεια, η ίδια εξήγησε πως το αυτοκίνητό της κόντεψε να μπει μέσα από το παράθυρο του μαγαζιού. «Ήταν σοκ. Εγώ είμαι καλά, εντάξει λίγο ταράχτηκα και έχω χτυπήσει λίγο στον αυχένα, αλλά δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα», πρόσθεσε.

Η Μαρία Αντωνά σημείωσε επίσης πως ο οδηγός του αυτοκινήτου που τη χτύπησε, σταμάτησε και πως το δικό του αυτοκίνητο χτυπήθηκε στο αριστερό φανάρι. Το περιστατικό καταγράφηκε από την Τροχαία.

Δημήτρης Μακαλιάς για Μαρία Αντωνά: «Μένουν ακόμα μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη»

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστός ο χωρισμός της με τον Άρη Σοϊλέδη, μετά από 7 χρόνια σχέσης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε επίσης ένα ατύχημα, όταν χρειάστηκε να κάνει ράμματα, όταν χτυπήθηκε από ρακέτα την ώρα που έπαιζε padel.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top