Νεφέλη Κουρή: Bραδινή έξοδος με τον φωτογράφο σύζυγό της

Η ηθοποιός από την Ηλέκτρα παντρεύτηκε το 2017 κι έχει αποκτήσει μία κόρη

Όσα είπε η Νεφέλη Κουρή σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον»

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν η 34χρονη ηθοποιός, Νεφέλη Κουρή και ο φωτογράφος συζυγός της, Γιώργος Καπλανίδης. Το ζευγάρι έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ με τίτλο: «150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Η ιστορία μέσα στην Ιστορία».

Γιώργος Καπλανίδης- Νεφέλη Κουρή/ πηγή Studio Panoulis

Γιώργος Καπλανίδης- Νεφέλη Κουρή/ πηγή Studio Panoulis

Η ηθοποιός που μικροδείχνει ηλικιακά, έχει διανύσει μια επιτυχημένη πορεία στην υποκριτική στο θέατρο και την τηλεόραση, με ρόλους στα Ματωμένα χώματα”, “Το Νησί”, “10η Εντολή”, “Ταμάμ”, "Μαύρο Ρόδο", "Το βραχιόλι της φωτιάς".

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 2017 και τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς ήρθε στον κόσμο η κόρη τους. «Μου αρέσει που φαίνομαι μικρότερη από την ηλικία μου, αλλά και με κουράζει, γιατί κάθε μέρα ακούω το ίδιο πράγμα, “αποκλείεται να είναι δικό σου το παιδί”. Θέλω να βάλω μία ταμπέλα που να λέει “έχω παιδί”. Στα 27 μου είχα ήδη ζήσει πολλά πράγματα και ήμουν έτοιμη να κάνω παιδί, είχα φτάσει σε ένα όριο, ήθελα να κάνω κάτι για μένα, γνώρισα το Γιώργο και έγιναν όλα μαγικά», είχε πει η Νεφέλη Κουρή σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top