Σταθάκη: Συγκινεί ο σύζυγος της fashion blogger που «έφυγε» από καρκίνο

«Αυτό που ήθελε είναι να μεγαλώσουν μαζί τα παιδιά της»

Όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο σύζυγος της επιτυχημένης fashion blogger και μητέρας τριών παιδιών, Λαβίνιας Σταθάκη

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος της επιτυχημένης fashion blogger και μητέρας τριών παιδιώνΛαβίνιας Σταθάκη, σε ηλικία 39 ετών.

Λαβίνια Σταθάκη: Θρήνος για τη fashion και beauty blogger

Ο σύζυγός της, Θωμάς Κατάκης, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τη γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο η νεαρή μανούλα, η οποία διαγνώσθηκε με τη νόσο, ενώ διένυε σχεδόν τον 8ο μήνα κύησης στο τρίτο της παιδί.

«Η Λαβίνια είναι ένας άνθρωπος που θα χαρακτήριζα σαν μια λέαινα. Το πρώτο και κύριο μέλημά της ήταν τα παιδιά της και αυτό το τήρησε μέχρι την τελευταία της πνοή, θα έλεγα», είπε χαρακτηριστικά. 

Η Λαβίνια Σταθάκη ήταν μια γυναίκα γεμάτη ζωή, που αγαπούσε τη μόδα και τα ταξίδια. Όμως, όταν ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί, διαγνώσθηκε με έναν επιθετικό καρκίνο στον μαστό, που της έκανε μετάσταση στους πνεύμονες και τα οστά. Γέννησε πρόωρα για να ξεκινήσει τις θεραπείες και να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον καρκίνο. 

«Ήταν μια άνιση μάχη, που έδωσε με μεγάλη περηφάνια και αξιοπρέπεια. Δεν ήθελε να τη θυμούνται ως μια γυναίκα άρρωστη, η οποία μιζεριάζει στο σπίτι της. Η συγκεκριμένη νόσος σε "χτυπάει" στη θηλυκότητά σου. Της εξηγούσα ότι εγώ δεν ερωτεύτηκα την εμφάνισή της αλλά αυτό που είναι και εκπέμπει», περιέγραψε ο σύζυγός της. 

Η Λαβίνια είχε ετοιμάσει και μια επιστολή για τη δημιουργία ενός εγχειριδίου αντιμετώπισης και διαχείρισης της καθημερινότητας των ογκολογικών ασθενών. Ήθελε να ενημερώσει τις γυναίκες που θα έρχονταν αντιμέτωπες με τη νόσο, για τα εργαλεία βελτίωσης της ποιότητας της ζωής τους. «Το παράπονό της ήταν που τα πάντα έπρεπε να τα ψάξουμε μόνοι μας», είπε ο σύζυγός της.

Λαβίνια Σταθάκη: «Ήθελε να προστατέψει τα παιδιά της μέχρι τελευταία στιγμή»

«Ήταν απίστευτα δυνατή και γενναία. Προς τις τελευταίες μέρες που είδαμε ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν προς τα εκεί που θα θέλαμε, συζητήσαμε εφ' όλης της ύλης για το πώς θα πρέπει να είναι η κατάσταση με τα παιδιά, τι θα ήθελε μέχρι και στον τάφο της να γράφει, τα κληρονομικά, τα πάντα», εξομολογήθηκε ο Θωμάς Κατάκης.

Η Λαβίνια Σταθάκη είχε αποκτήσει τρία παιδιά, δύο κόρες από τον πρώτο της γάμο κι έναν γιο, ο οποίος είναι σήμερα τριών ετών, από τον γάμο της με τον Θωμά Κατάκη.

«Ήθελε να προστατέψει τα παιδιά της μέχρι τελευταία στιγμή και να εξασφαλίσει ότι όλοι εμείς που θα μείνουμε πίσω, θα μπορέσουμε να λειτουργούμε, έτσι ώστε τα παιδιά της να είναι μαζί, ως αδέλφια, όσο το δυνατόν περισσότερο. Χρειάζονται πάρα πολλά πράγματα να λειτουργήσουν από δω και πέρα, προκειμένου να το κάνουμε αυτό να λειτουργήσει, αλλά νομίζω είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατεύθυνση, γιατί ο μπαμπάς των δύο κοριτσιών είναι εξαιρετικός άνθρωπος και πατέρας. Θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε», είπε συγκινημένος στη Ζήνα Κουτσελίνη ο Θωμάς Κατάκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top