Κόκοτας: Τα νέα για την υγεία του - «Κάνουμε υπομονή και προσευχή» 

Ο Δημήτρης Κόκοτας έπαθε ανακοπή σε ηλικία 55 ετών και είναι διασωληνωμένος

Δημήτρης Κόκοτας: Η αδελφή του, Έλλη, για τα νεότερα σχετικά με την υγεία του- εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Για 15η μέρα νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείο «Γεννηματάς» ο Δημήτρης Κόκοτας, μετά από ανακοπή που υπέστη. Η αδελφή του, Έλλη, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», για τα νεότερα σχετικά με την υγεία του. 

Αδελφή Κόκοτα: «Δεν μπορώ να ακούω κουταμάρες. Διαψεύδω τα δημοσιεύματα»

«Όλα πηγαίνουν λίγο καλύτερα. Χρειάζεται υπομονή. Είναι στην εντατική και οι γιατροί περιμένουν τα καλύτερα. Σήμερα τον είδαμε, ήταν καλά, κοιμόταν. Αύριο πάλι θα τον δούμε. Κάνουμε υπομονή και προσευχή. Περιμένουμε να γίνει καλύτερα. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας», ήταν τα λόγια της Έλλης Κόκοτα στις «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Δημήτρης Κόκοτας/ NDP Παναγιώτης Κουφαλέξης

Δημήτρης Κόκοτας/ NDP Παναγιώτης Κουφαλέξης

Γιαννάκος για Κόκοτα: «Η μακρά παραμονή στη ΜΕΘ εγκυμονεί άλλους κινδύνους»

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μίλησε για την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, σχετικά με τις μέρες παραμονής του στη ΜΕΘ και τη διαδικασία αποσωλήνωσης. 

«Υπάρχουν ασθενείς που έγιναν καλά, οι οποίοι νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ για πάνω από έναν μήνα. Δε σημαίνει κάτι, δεν είναι ανησυχητικό ότι παραμένει στη ΜΕΘ. Οπωσδήποτε όμως η μακρά παραμονή στη ΜΕΘ, εγκυμονεί άλλους κινδύνους για την υγεία του», τόνισε αρχικά ο Μιχάλης Γιαννάκος στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Όσα είπε ο Μιχάλης Γιαννάκος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σχετικά με την παραμονή του Δημήτρη Κόκοτα σε ΜΕΘ και τη διαδικασία αποσωλήνωσης

«Όταν ένας άνθρωπος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι παράδοξο να λέμε αν είναι σοβαρά ή όχι. Είναι σοβαρά και διασωληνώμενος. Από κει και πέρα γίνονται σταδιακές προσπάθειες αποσωλήνωσης, οι οποίες ελπίζουμε το επόμενο χρονικό διάστημα να είναι επιτυχημένες και ο άνθρωπος να γυρίσει υγιής στο σπίτι του. Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, πιστεύω και θέλω να ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά», κατέληξε ο κ. Γιαννάκος.

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νέα για την υγεία του - Γιατί αργεί η αποσωλήνωση

Όπως εξήγησε, μπορεί να γίνει μια προσπάθεια αποσωλήνωσης σήμερα και να αποτύχει και μια άλλη μετά από δύο μέρες. «Ελπίζουμε μία από αυτές να είναι επιτυχημένες», σημείωσε.  
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top