Αδελφή Κόκοτα: «Δεν μπορώ να ακούω κουταμάρες. Διαψεύδω τα δημοσιεύματα»

Υποστήριξε πως ο γνωστός τραγουδιστής πηγαίνει κάθε μέρα και καλύτερα

Όσα είπε στο Happy Day η αδελφή του, Έλλη, για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

Ανησυχία προκάλεσε το χθεσινό ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας, σύμφωνα με το οποίο η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Κόκοτας: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση - H ανακοίνωση του νοσοκομείου

Η αδελφή του, Έλλη Κόκοτα, διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα, λέγοντας ότι ο γνωστός τραγουδιστής πηγαίνει καλύτερα.

«Δεν μπορώ να ακούω αυτές τις κουταμάρες πραγματικά! Θα πρέπει να σέβεστε κάποιες φορές αυτούς που έχουν θέματα. Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά!», δήλωσε χαρακτηριστικά η Έλλη Κόκοτα στο Happy Day.

Ο Δημήτρης Κόκοτας με τη σύζυγό του, Κατερίνα, στα εγκαίνια γνωστού μαγαζιού στη Γλυφάδα - Φωτογραφία NDP

Ο Δημήτρης Κόκοτας με τη σύζυγό του, Κατερίνα, στα εγκαίνια γνωστού μαγαζιού στη Γλυφάδα - Φωτογραφία NDP

«Βγήκε το πρωί η κυρία Παγώνη και είπε ότι όλα πηγαίνουν καλύτερα. Εμείς αυτή την ενημέρωση έχουμε και είναι όλα καλά. Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο», επισήμανε η ίδια.

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νέα για την υγεία του - Γιατί αργεί η αποσωλήνωση

«Ναι, τα διαψεύδω όλα αυτά! Εγώ μιλάω με τους γιατρούς και με κανέναν άλλο! Είναι μια χαρά ο Δημήτρης και όλα πάνε κάθε μέρα και καλύτερα!», κατέληξε.

Δημήτρης Κόκοτας: Με έμφραγμα ο γνωστός τραγουδιστής

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει διασωληνωμένος για 14η ημέρα, έπειτα από το έμφραγμα και την ανακοπή καρδιάς που υπέστη, ενόσω βρισκόταν στις πρόβες για το J2US.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top