«Απεχθανόμουν τους άντρες σε σημείο που μπήκα μέσα μου να με ψάξω»

Όσα αποκάλυψε ηθοποιός από τη Μάγισσα

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του ΑΝΤ1

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε η Δήμητρα Κόλλα, που φέτος βλέπουμε στη σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα στον ιδιαίτερο ρόλο της «Τσαντούλας».

Τη Δήμητρα Κόλλα γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Λίτσα.com το 2008

Τη Δήμητρα Κόλλα γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Λίτσα.com το 2008

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την ενασχόλησή της με το μπαλέτο, την απόφαση να γίνει ηθοποιός, αλλά αναφέρθηκε και στην κατάθλιψη που πέρασε

Η Μάγισσα: Ζευγάρι από τη σειρά είναι μαζί και στη ζωή!

«Ήμουν χορεύτρια στο κλασικό μπαλέτο μέχρι τα 17 - 18 μου. Έπαθα ατυχήματα μετά κι έπεσα σε μια μικρή κατάθλιψη. Ετοιμαζόμουν για τα βασιλικά μπαλέτα της Βουδαπέστης αλλά έπαθα κάποια ατυχήματα, διαστρέμματα και μετά μου βγήκε δυο φορές το δεξί μου γόνατο. Μου είπε ο γιατρός ότι "δεν πρόκειται να συνεχίσεις επαγγελματικά στον χορό, ξέχασε το!". Είχα εστιάσει όμως πολύ στο κλασικό μπαλέτο και δεν ήταν καμία άλλη κατηγορία χορού στο μυαλό μου. Οπότε καταρρέει ο κόσμος μου στα 17 μου ουσιαστικά.

Η Δήμητρα Κόλλα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Δήμητρα Κόλλα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μου συμβαίνει και κάτι προσωπικό το οποίο είναι από αυτές τις πρώτες απογοητεύσεις σε προσωπικό επίπεδο και δεν είχα από που να κρατηθώ, οπότε με έριξε που ήρθαν όλα μαζί. Μετά από κάποια χρόνια, αφού πέρασαν 2 - 3 χρόνια που ήμουν πολύ εγκλωβισμένη στο μέσα μου, μου έλειπε πάρα πολύ η σκηνή κι η επαφή που είχα με τον κόσμο. Γύρω στα 20, λοιπόν, εκεί που ήταν να επιλέξω αν θα γίνω τραγουδίστρια ή όχι, αποφάσισα να πάω να δοκιμαστώ ως ηθοποιός. Δυσλεκτικό παιδί, εσωστρεφές παιδί, για αυτό είχα και την τάση προς τον χορό γιατί εξέφραζα έτσι τα συναισθήματα μου. Είπα ότι θα πάω και αν μου είχε πει τότε η πρώτη μου δασκάλα ότι δεν μπορώ, γιατί φοβόμουν, νομίζω ότι δε θα είχα γίνει ποτέ ηθοποιός», είπε αρχικά η ηθοποιός. 

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η ηλικία, οι ρόλοι, ο χωρισμός και η μητρότητα

«Στη μεταβατική φάση απεχθανόμουν τους άντρες σε σημείο που μπήκα τόσο εσωτερικά μέσα μου να με ψάξω, να δω τι θέλω σαν άνθρωπος να υπάρχει δίπλα μου ώστε όταν έρθει να είμαι έτοιμη για αυτόν. Δεν έχει έρθει ακόμα. Θα ήθελα να είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να θαυμάζω», πρόσθεσε η Δήμητρα Κόλλα για την προσωπική της ζωή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top