Η Μάγισσα: Ζευγάρι από τη σειρά είναι μαζί και στη ζωή!

Το δημόσιο «Σ’ αγαπώ»

Δείτε το βίντεο από το Instagram της Μάγισσας

Τι κι αν ο έρωτας τους στη σειρά Η Μάγισσα είναι... απαγορευμένος, στην πραγματικότητα τίποτα δεν εμποδίζει τη «Μεταξία» και τον «Τζανή» να είναι full in love! 

Οι δύο νέοι κι άκρως ταλαντούχοι ηθοποιοί Καλλιόπη Χάσκα και Βασίλης Μηλιώνης είναι μαζί και το παραδέχθηκαν οι ίδιοι. Το ζευγάρι δέχθηκε ερωτήσεις από θαυμαστές της σειράς του ΑΝΤ1 κι απάντησε σε όλες μέσα από το επίσημο λογιαριασμό της σειράς στο Instagram. 

Μια από αυτές αφορούσε τη μεταξύ τους σχέση. «Είστε μαζί και στην πραγματικότητα;» ήταν η ερώτηση που δέχθηκαν και με μια φωνή απάντησαν «ναι»

Η Μάγισσα: Η γυμνή σκηνή του Αναστάση Ροϊλού αναστάτωσε το Twitter!

Πριν από μια εβδομάδα ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της Μάγισσας κι ο Βασίλης Μιλιώνης ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του με τη ραδιούργα «Μεταξία».

Συγκεκριμένα έγραψε: «Wrap για τον Τζανή σήμερα. Το ταξίδι αυτό ήταν για μένα μοναδικό από πολλές απόψεις. Έχω πολλά ευχαριστώ να πω, θα κρατήσω και πολλά για μένα.
@lefteris_charitos για την εμπιστοσύνη, την ασφάλεια, την καθοδήγηση .
@mirandarostandi για την ευγένεια και το ένστικτο της
@melinatsampani @petroskalkovalis γιαυτόν τον μοναδικό κόσμο που έφτιαξαν .
Ευχαριστώ για τις στιγμές που έζησα.
Ευχαριστώ για τους ανθρώπους που γνώρισα.
Εις το επανιδείν

Με τη Μεταξία μου. Τον καλύτερο συνοδοιπόρο @kalliopichaska» κι η αγαπημένη του Καλλιόπη σχολίασε την ανάρτησή του γράφοντάς του δημόσια: «Σ ’αγαπώ»!

Η ανάρτηση του Βασίλη Μηλιώνη
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top