Σοφία Λεοντίτση: Μαμά για τρίτη φορά - «Έζησα το μέγιστο των αντοχών μου»

«Θα θυμάμαι αυτήν την ημέρα, αυτό το πρωινό, μέχρι να κλείσω τα μάτια μου»

Σοφία Λεοντίτση

Μαμά για τρίτη φορά έγινε η Σοφία Λεοντίτση φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι! Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στα social media.

Παράλληλα, η γλυκιά μαμά αποκάλυψε πως βίωσε το μέγιστο των αντοχών της και τη σημερινή ημέρα θα τη θυμάται μέχρι να κλείσει τα μάτια της.

«Σήμερα το πρωί οι τρεις μας τα ζήσαμε όλα. Θα θυμάμαι αυτήν την ημέρα, αυτό το πρωινό, μέχρι να κλείσω τα μάτια μου. Μπορούμε πολλά από όσα φοβόμαστε να ζήσουμε και το κατανοούμε όταν αυτά έρχονται απρόσμενα και μας χτυπάνε τη πόρτα. Κάθε μέρα μαθαίνουμε για εμας.
Εγώ σήμερα έζησα το μέγιστο των αντοχών που πίστευα ότι έχω αντιμετωπίζοντας τον τρόμο που έζησα με θάρρος και με το χρέος που ειχα ως μητέρα μέχρι το τέλος. Εφερα ένα όμορφο και υγιές αγόρι στη ζωή και εκανα έναν άνθρωπο για ακόμη μια φορά ευτυχισμένο. Να μας ζήσει το αγοράκι μας @tolis_christoforakis και όταν μεγαλώσει να του εξιστορήσεις ότι ακινητοποιήθηκε όλη η Αττικη για εκείνον αυτήν τη μέρα» έγραψε η Σοφία Λεοντίτση.

 

Η Σοφία Λεοντίτση και ο Τόλης Χριστοφοράκης απέκτησαν έναν γιο το 2022, ενώ η πρώην παίκτρια του My Style Rocks έχει ακόμα έναν γιο από τον προηγούμενο γάμο της.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top