Χατζίδου για κόντρα Καινούργιου - Κωνσταντάρα: «Υπάρχει ένα παρελθόν»

« Υπάρχει μια αντιπάθεια, τώρα είναι φως - φανάρι!»

Δείτε όσα είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο Breakfast@Star

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και τον Στέλιο Δρουμαλιά, μετά τη δήλωσή του για την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και τον έντονο διάλογο που είχε με την παρουσιάστρια στο Twitter. 

Κωνσταντάρας: Η πρώτη on camera αντίδραση μετά την επίθεση της Καινούργιου

«Αν η μόνη μου επιλογή ήταν να δουλέψω μαζί της, θα άλλαζα δουλειά», είχε πει χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Του είπε κάποιος πως θα του έκανα πρόταση;», έγραψε η παρουσιάστρια του Alpha στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και συμπλήρωσε: «Δε θα του κάναμε ΠΟΤΕ πρόταση! Μ’ αρέσει να δουλεύω με καλούς ανθρώπους».

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star, ο δημοσιογράφος επεσήμανε: «Όταν μου θίγουν μερικά πράγματα δεν μπορώ να μην απαντήσω, δεν έχω σκοπό να επεκταθώ κι άλλο. Τέλος πάντων, δεν τα πήρε και κανείς στα σοβαρά γιατί το θέμα είναι πάλι ποιος το λέει αλλά δε θέλω να κάτσω να επεκταθώ. Να είναι καλά, πάντα επιτυχία».

Αμέσως μετά τις δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα, η Ελένη Χατζίδου τοποθετήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα για τις σχέσεις της παρουσιάστριας του Alpha με τον γνωστό δημοσιογράφο. 

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Είναι μικρό να ασχολούμαστε με μια κενή καρέκλα»

«Υπάρχει ένα παρελθόν. Υπήρξε μια κόντρα. Κάτι είχε πει στο παρελθόν η Κατερίνα Καινούργιου για τη δημοσιογραφική του ιδιότητα ότι δεν τον θεωρεί καλό δημοσιογράφο και τώρα πάμε σε αυτό που δημιουργήθηκε πάλι. Υπάρχει μια αντιπάθεια, τώρα είναι φως - φανάρι

Η Ελένη Χατζίδου σχολίασε την κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Η Ελένη Χατζίδου σχολίασε την κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Το να πεις ότι δε θέλω να δουλέψω με κάποιον, είναι βαρύ αλλά λέει την αλήθεια του. Είναι επαγγελματικό, δεν είναι κάτι προσωπικό με την Κατερίνα», σχολίασε η Ελένη Χατζίδου. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top