Ευθυμιάδης: «Έγινα ηθοποιός χάρη στον δάσκαλο που με έδερνε στο Δημοτικό»

«Μεγάλη δοκιμασία, το λέω αυτό τώρα, πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια»

Η συνέντευξη του Θανάση Ευθυμιάδη στην εκπομπή «Happy Day»

Για τη στιγμή που αναθεώρησε και άλλαξε τρόπο ζωής, για την πίστη του, αλλά και τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς, μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Άννα Δημητρίεβιτς: Έδωσε συνέντευξη στον σύζυγό της, Θανάση Ευθυμιάδη

Με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου βιβλίου του, ο ηθοποιός περιέγραψε στην εκπομπή «Happy Day», τη στιγμή που κλήθηκε να διαλέξει ανάμεσα στη γέννηση της κόρης του και την Επίδαυρο. 

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης στην παρουσίαση του βιβλίου του «Μια όμορφη μέρα», το 2021/ NDP

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης στην παρουσίαση του βιβλίου του «Μια όμορφη μέρα», το 2021/ NDP

«Πήγα στο Άγιον Όρος μετά από αδιέξοδο. Ήμουν ακόμα εργένης, στις μεγάλες μου δόξες και με τα χρυσά χρήματα στην τηλεόραση, αλλά μέσα μου υπήρχε ένα κενό. Έψαχνα να βρω ποια είναι η αληθινή σχέση που θα ήθελα έχω με τις γυναίκες. Ένιωθα ότι χρειάζομαι πιο δυνατή σχέση με το Ιερό Θηλυκό, την Παναγία. Οπότε λέω θα πάω στο περιβόλι της Παναγίας, τον Άγιον Όρος. Όταν κατέβηκα στην Αθήνα και έγινα ηθοποιός, τα πρώτα πράγματα που κυνηγούσα ήταν τα λεφτά και οι γυναίκες. Άρχισα να αφαιρώ πράγματα που ήταν περιττά σιγά- σιγά, βηματάκι βηματάκι», εξομολογήθηκε αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Θανάσης Ευθυμιάδης: Έχει γενέθλια - Η ηλικία και η ανακοίνωσή του

«Το πρώτο μάθημα που πήρα ήταν όταν μας επιβεβαίωσε ο γιατρός ότι η σύζυγός μου είναι έγκυος και ακριβώς την ίδια ημέρα με πήραν τηλέφωνο να παίξω στην Επίδαυρο, για έναν ρόλο που ονειρευόμουν από όταν ήμουν στη σχολή. Εκεί χρειάστηκε να πάρω μια σπουδαία απόφαση, γιατί θα έπρεπε να αφοσιωθώ στον ρόλο, αλλά και γιατί η πρεμιέρα έπεφτε τις ημέρες που θα γεννιόταν η κόρη μου. Το όνειρο και η προσευχή μου έγινε πραγματικότητα: να γίνω πατέρας δύο κοριτσιών. Εκεί όμως έρχεται το διαβολάκι και σε γαργαλάει… Μεγάλη δοκιμασία, το λέω αυτό τώρα, πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια. Προσευχήθηκα να γίνω πατέρας, είπα στον εαυτό μου “άσε τη δόξα” και αυτό έκανα. Έχω υπάρξει στην κορυφή και ξέρω ότι δεν είναι το παν», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός. 

Για τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς είπε ότι: «σε πολλά συμφωνούμε, σε άλλα όχι. Δε θέλω να επιβάλλω σε κάποιον τα πιστεύω μου». 

Ευθυμιάδης: Η εγκυμοσύνη, ο χωρισμός και η κατάθλιψη στο Ντόλτσε Βίτα

Τέλος, αποκάλυψε ότι ένας δάσκαλος του στο Δημοτικό στάθηκε αφορμή να στραφεί στην υποκριτική. «Τον δάσκαλο που ξεχωρίζω είναι ένας δάσκαλος που στην Ε’ και την ΣΤ’ Δημοτικού με έδερνε, το κατάλαβα μετά από χρόνια. Εάν δε με έδερνε, δε θα μισούσα το σχολείο. Και αν δε μισούσα το σχολείο, δε θα στρεφόμουν στην Τέχνη. Οπότε το χρωστάω σε αυτόν που έγινα ηθοποιός».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top