Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Είναι ζευγάρι με τον σκηνοθέτη Γιώργο Ζώη;

Ταξίδι για δυο στο Βερολίνο

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Πρόσφατες δηλώσεις της στο Happy Day

 

Σελίδα στην προσωπική της ζωή φαίνεται πως έχει γυρίσει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife η τηλεοπτική «Αργυρώ» από τον Σασμό είναι ζευγάρι με τον σκηνοθέτη Γιώργο Ζώη.

 

 

Οι δυο τους τον περασμένο Φεβρουάριο ταξίδεψαν στο Βερολίνο και στο διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ Berlinale, όπου εκείνος συμμετείχε με την ταινία «Arcadia».

Η ηθοποιός μάλιστα έχει ανεβάσει το trailer της ταινίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Και οι δυο κρατούν χαμηλούς τόνους στη προσωπική τους ζωή, ενώ ο σκηνοθέτης δε διαθέτει λογαριασμούς στα social media.

Πριν λίγες ημέρες η ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία με τη σκιά της δίπλα στη σκιά ενός άνδρα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει την ταυτότητά του.

Να θυμίσουμε πως η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ήταν ζευγάρι με τον αδερφό του Αποστόλη Τότσικα, Θανάση Τότσικα, αλλά μετά από τρία χρόνια σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Φαμέλη - Τότσικας: Η γνωριμία, ο δυνατός έρωτας και ο χωρισμός

 

Θανάσης Τότσικας - Χριστίνα Χειλά Φαμέλη/ φωτογραφία NDP

Θανάσης Τότσικας - Χριστίνα Χειλά Φαμέλη/ φωτογραφία NDP


«Δίνω βάση και στην προσωπική μου ζωή και γι΄αυτό επέλεξα να μη δουλεύω τόσο πολύ γιατί πρέπει να έχω και την προσωπική μου ζωή. Ακόμα δεν σκέφτομαι δική μου οικογένεια και παιδιά, θα δούμε, αλλά ακόμα όχι, θα δείξει», είχε πει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πριν από μερικούς μήνες σε συνέντευξή της.


Ποιος είναι ο Γιώργος Ζώης


Ο κινηματογραφικός κόσμος του Γιώργου Ζώη έχει επιλεγεί, διακριθεί και βραβευτεί σε ορισμένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ παγκοσμίως, όπως Κάννες, Βενετία, Βερολίνο, Ρότερνταμ και Telluride. Στην Ελλάδα, το έργο του έχει αναγνωριστεί με το βραβείο καλύτερης μικρού μήκους ταινίας για το «Casus Belli» από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, καθώς και με επτά βραβεία στο Φεστιβάλ Δράμας, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας και σεναρίου.


Η πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία, το «Interruption», πραγματοποίησε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας το 2015, κερδίζοντας το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου και η μικρού μήκους ταινία «Third Kind» η οποία έκανε πρεμιέρα στη Βδομάδα της Κριτικής στις Κάννες το 2018, κατέκτησε το αμερικανικό κοινό με την πρώτη της προβολή στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τελλουράιντ.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top