Γιάννης Γιοκαρίνης: Γιατί τσακώθηκε με τη σύζυγό του

Τι είπε ο τραγουδιστής

Αθώος κρίθηκε ο Γιάννης Γιοκαρίνης μετά την ανάκληση της καταγγελίας για ενδοοικογενειακή βίνα από τη σύζυγό του Σοφία Μιχαλοπούλου.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για… ερωτική υπερχείλιση και έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», λίγες ώρες μετά το τέλος της δικαστικής του περιπέτειας.

Αθώος ο Γιάννης Γιοκαρίνης: «Θα γίνει μάθημα και μετά τραγούδι»

Χαρακτηριστικά, ο Γιάννης Γιοκαρίνης δήλωσε: «Τίποτα μωρέ, ένας ψιλοτσακωμός για μία τρύπα στο τραπέζι που μου ζήτησε να κάνω το Σοφάκι και κι εγώ μέσα στην τεμπελιά μου, μέσα στο μυαλό μου, μάλλον, δεν είναι τεμπελιά. Μέσα στις σκέψεις που είχα στο μυαλό μου, αγχωμένος να τελειώσω αυτά που σου λέω, τις στουντιακές υποχρεώσεις λέω “Άστο μωρέ, άστο” και μου λέει “Όλο αναβολές Γιάννη”.

Ε και ξέρεις τώρα φωνή στη φωνή, αυτό ήταν. Ανέβηκαν οι τόνοι, αλλά γράφτηκαν διάφορα μη χαρακτηρίσω τώρα πώς… ανακρίβειές να το πω ευγενικά, που δεν ισχύουν. Ότι την έπιασα από τον λαιμό, γραφτήκανε κάτι που δεν ισχύουν με τίποτα».

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Γιοκαρίνης πρόσθεσε: «Ένα καβγαδάκι που ανέβασε τους τόνους. Από τον φόβο της πήρε τηλέφωνο, έτσι για να έρθουν ίσα – ίσα να γίνει μία σύσταση ας πούμε αλλά έλα που όταν ήρθαν μου είπαν “Δεν γίνεται πρέπει να έρθετε μαζί”. Και μπήκαμε στον χορό. Αθώος ήμουν, αθωώθηκα, ορίστε. Ήμουν εκνευρισμένος και λέω άσε να κάνει ό,τι θέλει, δεν ήξερα τι έκανε. Ε, μετά άκουσα που μίλαγε, άκουσα που ασχολήθηκε με κάτι που δεν θυμάμαι… Δεν πήρα χαμπάρι. Όταν χτύπησε το κουδούνι κι άνοιξα και ήρθαν τα παλικάρια, εκεί αυτό ήταν. Τώρα γελάμε, τώρα πεθαίνουμε στα γέλια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top