Εβελίνα Νικόλιζα: Θα δούμε αλλαγές φέτος στο «Καλύτερα Δε Γίνεται;»

Όσα είπε για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει του χρόνου από την εκπομπή

Τις αλλαγές που φημολογείται ότι θα δούμε στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και το ενδεχόμενο να μην είναι του χρόνου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, σχολίασε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Ναταλία Γερμανού: Ο λόγος που απουσιάζει από την εκπομπή η Εβελίνα Νικόλιζα 

«Το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά, είναι ότι είμαι υπεύθυνη γι’ αυτά που λέω εγώ για εμένα και όχι γι’ αυτά που λένε οι υπόλοιποι. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είμαι στο Καλύτερα δε γίνεται, είμαι πολύ καλά και ό,τι συζήτηση είναι να γίνει, θα γίνει με το κανάλι και προφανώς θα ήταν πολύ περίεργο να αρχίσω εγώ να σας λέω ότι μου έχει περάσει από το μυαλό (να αποχωρήσω)», ανέφερε αρχικά η γνωστή YouTuber σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες.

Εβελίνα Νικόλιζα: Ο χωρισμός, η Eurovision και το κανάλι στο YouTube

«Πρώτα θα γίνει συζήτηση με τη Ναταλία Γερμανού -όποια συζήτηση είναι αυτή- μετά με το κανάλι και μετά με οποιονδήποτε άλλο», ξεκαθάρισε στη συνέχεια σχετικά με το μέλλον της στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha. 

«Αυτά όπως τα ακούσατε εσείς, έτσι τα άκουσα κι εγώ. Είναι πολύ νωρίς για όλους σας. Ό,τι είναι να συζητήσω, θα το συζητήσω με τη Ναταλία Γερμανού», απάντησε στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για τροποποιήσεις στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top