Τόνια Σωτηροπούλου: «Δε θέλω να κάθομαι και να κάνω την ωραία!»

Όσα είπε η ηθοποιός για τους ρόλους που της προτείνουν

Δείτε όσα είπ η Τόνια Σωτηροπούλου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ

Για την καριέρα της, τα μελλοντικά της σχέδια και τους ρόλους που της προτείνουν μίλησε η Τόνια Σωτηροπούλου, όντας καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Τόνια Σωτηροπούλου: «Οι άνδρες ηθοποιοί παίρνουν περισσότερα χρήματα»

«Έχω συνεργασίες χρόνων με brands στο Instagram κι αυτό δεν το υποτιμώ καθόλου. Τα brands αυτά με στηρίζουν και με πληρώνουν. Η μεγαλύτερή μου συνεργασία είναι οκτώ χρόνια. Με τον ίδιο τρόπο και σεβασμό αντιμετωπίζω και το πρωταρχικό μου επάγγελμα, την ηθοποιία», είπε αρχικά. 

Η Τόνια Σωτηροπούλου συμμετείχε το 2012 στην ταινία James Bond: Skyfall

Η Τόνια Σωτηροπούλου συμμετείχε το 2012 στην ταινία James Bond: Skyfall

Για τα σχέδιά της στο μέλλον, είπε: «Έχω μια εικόνα κι ένα όνειρο ότι μεγαλώνοντας θα μπορώ να συνεχίσω κάθε χρονιά να κάνω κάτι διαφορετικό. Να δουλεύω σε διαφορετικούς χώρους, να κάνω σινεμά από την Ελλάδα σε άλλες χώρες, με ξένους δημιουργούς, αυτό είναι που θέλω, αγαπώ κι αισθάνομαι καλά. Δεν υποτιμώ καθόλου το να παίζει κάποιος σε ένα καθημερινό σίριαλ». 

Τόνια Σωτηροπούλου: Ερωτευτήκαμε τις vintage λεπτομέρειες στο σπίτι της

Η ηθοποιός μίλησε επίσης, για τις δουλειές που επιλέγει πλέον. «Η ποιότητα δεν έχει να κάνει με την τηλεόραση, ούτε με το καθημερινό, αλλά με τον τρόπο προσέγγισης και τι μας αρέσει εμάς. Αν εμένα μου προτείνουν ένα ρόλο σε μια σειρά, αλλά αισθάνομαι ότι είναι κάτι που έχω ξανακάνει, για εμένα δεν υπάρχει λόγος να το κάνω. Σαν προσέγγιση ρόλου το να κάθομαι να κάνω την ωραία, θέλω να το ξεπεράσω, επειδή μεγαλώνω, είμαι 36 ετών και δουλεύω από τα 18 μου. Είμαι τυχερή, γιατί έχω ζοριστεί, δεν μου έχουν έρθει εύκολα τα πράγματα. Δε σπάνε τα τηλέφωνα, ούτε με προτείνουν συνέχεια, αλλά έχω την τύχη να με έχουν προτείνει για κάποιες δουλειές που εγώ αισθανόμουν ότι δεν χωράω κάπως εκεί», τόνισε. 

Μαραβέγιας - Σωτηροπούλου: Ρομαντικο δείπνο για δύο στο Παρίσι

Τέλος, πρόσθεσε: «Μπορεί για δύο χρόνια να μην έχω δουλέψει ή να έχω κλείσει για μια ταινία που δεν έγινε. Είναι σκληρό κάπως, γιατί αισθάνεσαι ότι δεν είσαι δημιουργικός και νιώθεις λίγος. Υπάρχουν πολλές φορές που έχω σκεφτεί το τέλος και ότι θα τα παρατήσω. Ο Κωστής (σ.σ. Μαραβέγιας) μου λέει να ηρεμήσω, ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα, να χαλαρώσω και να θυμάμαι την πορεία και την προσπάθειά μου».

Η Τόνια Σωτηροπούλου με τον σύζυγό της Κωστή Μαραβέγια

Η Τόνια Σωτηροπούλου με τον σύζυγό της Κωστή Μαραβέγια /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top