Θρήνος για τη Μαρίνα Σάττι: Πέθανε ο πατέρας της

Είχε προβλήματα υγείας

Δείτε το βίντεο του Breakfast@Star

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η Μαρίνα Σάττι, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της.

Μαρίνα Σάττι: Aπαντά στο πώς θα τραγουδήσει την εισαγωγή στο «Ζάρι»

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι, η οποία θα μας εκπροσωπήσει φέτος στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. 

Μαρίνα Σάττι: Η απάντηση για το Zari, τον «αχταρμά» και τα στοιχήματα

Η Μαρίνα Σάττι αγκαλιά με τον μπαμπά της σε νεαρή ηλικία /Πηγή: The 2Night Show

Η Μαρίνα Σάττι αγκαλιά με τον μπαμπά της σε νεαρή ηλικία /Πηγή: The 2Night Show

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η τραγουδίστρια είχε εξομολογηθεί ότι δεν έχει δει τον πατέρα της εδώ και 13 χρόνια, εξηγώντας τον λόγο: Ο πατέρας μου είναι από το Σουδάν. Το Σάττι ειναι το αληθινό μας επίθετο, δεν το έχω αλλάξει. Μου στέλνουν ότι υπάρχει μια φυλή στην Ινδία αλλά δεν ξέρω περισσότερα. Έχω πάει αρκετές φορές στο Σουδάν και ήταν πολύ ωραία. Δύσκολα βέβαια τα πράγματα εκεί αυτή την περίοδο. Ο πατέρας μου ήρθε στην Ελλάδα να σπουδάσει Ιατρική, όπου και γνώρισε την μητέρα μου η οποία ήρθε στην Αθήνα από την Κρήτη, επίσης να σπουδάσει».

Η Μαρίνα Σάττι με τον πατέρα της /Πηγή: The 2Night Show

Η Μαρίνα Σάττι με τον πατέρα της /Πηγή: The 2Night Show 

«Ντρεπόμουν να έρθει να με πάρει ο πατέρας μου από το φροντιστήριο. Είναι μαύρος στο δέρμα και δεν ήταν συνηθισμένο ειδικά τότε και στην Κρήτη να βλέπουν έναν μαύρο άνδρα. Η γιαγιά μου στο Ηράκλειο είδε πρώτη φορά μαύρο άνδρα από κοντά, όταν γνώρισε τον πατέρα μου. Θαυμάζω τη μαμά μου για εκείνη την εποχή. Σήμερα φυσικά είναι αστεία αυτή η κουβέντα. Δεν ξέρω αν τα παιδάκια στο σχολείο το έλεγαν για να σε πονέσουν, νομίζω πως απλά ήταν λίγο σκληρά. Τα Χριστούγεννα που πήγα στην Κρήτη κάναμε πρώτη φορά μετά το Λύκειο μια συνάντηση με τους συμμαθητές. Ήρθε ένας πολύ αγαπημένος συμμαθητής και μου είπε πόσο άσχημα ένιωσε όταν είδε να μιλώ για το bullying που δεχόμουν για τον πατέρα μου στο σχολείο. Ήταν ανάμεσα στα παιδιά που έκαναν σχόλια τότε», συμπλήρωσε για το bullying που δεχόταν στο σχολείο, επειδή είχε έγχρωμο πατέρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top