Toμ Κρουζ: Χώρισε με την Ελσίνα Χαϊρόβα λόγω του... κουτσομπόλη πρώην της!

Ο ρόλος του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Τσβέτκοφ

Δείτε παλιότερο βίντεο για τον Τομ Κρουζ από το Breakfast@Star

Ο Τομ Κρουζ χώρισε από τη Ρωσίδα αγαπημένη του για να αποφύγει τα όποια προβλήματα με τον ολιγάρχη πρώην σύζυγό της, αποκάλυψε πηγή στο Page Six.

Τομ Κρουζ: «Πρόσεχε το πορτοφόλι σου» - H συμβουλή για τη νέα του σύντροφο

Μετά την είδηση ότι ο διάσημος ηθοποιός κι η Ελσίνα Χαΐρόβα είναι ζευγάρι, ο πρώην σύζυγός της -ο ζάμπλουτος έμπορος διαμαντιών, Ντμίτρι Τσβέτκοφ- έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στην εφημερίδα Daily Mail, περιγράφοντας λεπτομερώς τον γάμο τους και προειδοποιώντας τον Κρουζ «να έχει τα μάτια και το πορτοφόλι του ορθάνοιχτα»

Ο Toμ Κρουζ στα 61 του αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους χολιγουντιανούς σταρ

Ο Toμ Κρουζ στα 61 του αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους χολιγουντιανούς σταρ /Φωτογραφία AP Images/Kamran Jebreili

Πηγή κοντά στον χολιγουντιανό σταρ αποκάλυψε ότι το συγκεκριμένο άρθρο τον ανησύχησε ιδιαίτερα. «Κάνει γυρίσματα και δεν μπορεί να έχει τον σύζυγό της να λέει πράγματα κάθε φορά που μιλάει στον Τύπο», τόνισε. «Απλώς δεν ήθελαν να ασχολούνται με τον πρώην σύζυγο της να λέει κάτι άσχημο κάθε λίγες εβδομάδες», πρόσθεσε.

Tom Cruise: Η δυσλεξία, ο βίαιος πατέρας και η Σαϊεντολογία

Ο Τσέτκοφ -ο οποίος προτιμάει τον όρο «μεγιστάνας» από τον ολιγάρχη - αναφέρθηκε με δόση ειρωνίας στον Κρουζ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, αποκαλώντας τον «αγαπημένο του ηθοποιό», δηλώνοντας ότι έχει δει το Μάτια Ερμητικά Κλειστά 30 φορές (κι επίσης λατρεύει τον Άνθρωπο της Βροχής και τη Φίρμα), και πρόσθεσε ότι έχει μιλήσει με έναν φίλο παραγωγό του Χόλιγουντ για να τον ενσαρκώσει ο Κρουζ σε μια ταινία για τη ζωή του.

«Είπα στον παραγωγό ότι ο μόνος ηθοποιός που θα μπορούσε να με υποδυθεί είναι ο Τομ Κρουζ», είπε ο Τσέτκοφ στη βρετανική εφημερίδα. «Είμαστε περίπου το ίδιο ύψος και βάρος και θα ήταν τιμή μου αν συμβεί αυτό. Δεν μπορούσα να σκεφτώ κάποιον καλύτερο να με υποδυθεί από τον Τομ. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να τον συναντήσω μια μέρα για να συζητήσουμε».

Η εφημερίδα The Sun ανέφερε ότι ο Κρουζ κι η Χαϊρόβα χώρισαν στο τέλος Φεβρουαρίου με μια πηγή να λέει: «Δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα ανάμεσά τους και, για τον Τομ, η σχέση τους απλά τελείωσε»

Χωρισμένη ή όχι, η Ελσίνα Χαϊρόβα έκανε ένα glam party για τα γενέθλιά της!

Χωρισμένη ή όχι, η Ελσίνα Χαϊρόβα έκανε ένα glam party για τα γενέθλιά της! /Φωτογραφία Instagram

Σύμφωνα με πληροφορίες η 36χρονη Χαϊρόβα, εξακολουθεί να ελπίζει ότι η ίδια και ο Κρουζ θα μπορούσαν να αναζωπυρώσουν το ειδύλλιό τους. «Δεν έκανε τίποτα κακό», φέρεται να λέει. Ωστόσο, δεν περνάει πολύ άσχημα τον χωρισμό, αφού εδώ και λίγες ημέρες ανεβάζει στιγμιότυπα στο Instagram από πολυτελές ξενοδοχείο της Κύπρου

Ο Τομ Κρουζ είναι ο λιγότερο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ!

Η Χαΐρόβα κι ο Κρουζ εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί δημόσια σε ένα πάρτι τον Δεκέμβριο στην Grosvenor Square του Λονδίνου κι η Page Six ανέφερε αποκλειστικά ότι συναντήθηκαν όταν ένας φίλος της Χαΐρόβα την έφερε σε ένα από τα αποκλειστικά tea party στο ρετιρέ του ηθοποιού στο Hyde Park.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top