Ο Τομ Κρουζ είναι ο λιγότερο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ!

Πρώην σύντροφοί του τον παρουσιάζουν ως αυταρχικό, εγωπαθή και καταπιεστικό

Ο Τομ Κρουζ είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ενώ έχει κατακτήσει και την κορυφή του box office. Θα περίμενε κανείς, λοιπόν, ότι αφού είναι και εργένης το τελευταίο διάστημα, οι γυναίκες θα έκαναν... ουρά για να είναι μαζί του.

Και, όμως, η φήμη του διάσημου σταρ δεν είναι και τόσο καλή όσον αφορά τις διαπροσωπικές του σχέσεις, ενώ λέγεται ότι αυτή τη στιγμή είναι ο λιγότερο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ!

R. Kelly: Παραμένει στη φυλακή για έναν ακόμα χρόνο ο διάσημος ράπερ

Η φήμη του Τομ Κρουζ δεν είναι και τόσο καλή όσον αφορά τις διαπροσωπικές του σχέσεις, ενώ λέγεται ότι αυτή τη στιγμή είναι ο λιγότερο περιζήτητος εργένης / Φωτογραφία AP

Αυταρχικός, εγωμανής, ελεγκτικός

Η φήμη που έχει αποκτήσει ο Τομ Κρουζ όσον αφορά τις σχέσεις του με το άλλο φύλο, δυστυχώς δεν είναι οι καλύτερες, αφού δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι αρκετές γυναίκες έπειτα από κάποια ραντεβού δε θέλουν να ξαναβγούν μαζί του.

Αυτό συμβαίνει, κυρίως, λόγω των αρνητικών στοιχείων του χαρακτήρα του, που σχετίζονται με τον χειριστικό τρόπο με τον οποίο μεταχειρίζεται τις συντρόφους του, με την εγωπάθειά του και τη μακροχρόνια σχέση του με την Εκκλησία της Σαηεντολογίας, στην οποία είναι πολύ αφοσιωμένος.

Ζιζέλ: Αγνώριστη στην τελευταία της φωτογράφιση!

Μάλιστα, πηγή που βρίσκεται κοντά στον γνωστό ηθοποιό δηλώνει ότι: «Γι' αυτόν η κάθε σύντροφος είναι μια προέκταση του ίδιου του εαυτού του. Είναι γνωστό ότι τις περνά "από κόσκινο". Ασχολείται μέχρι και το τι ρούχα μπορούν να φορέσουν όταν βγαίνουν μαζί του».

Πάρις Χίλτον: Ποζάρει με τον νεογέννητο γιο της από παρένθετη μητέρα

Ο 60χρονος σταρ του Χόλιγουντ κρατά χαμηλούς τόνους σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή, από το 2012 που χώρισε με την Κέιτι Χολμς, έπειτα από 6 χρόνια έγγαμου βίου. Και μετά και από τον χωρισμό του με τη Χέιλι Άτγουελ, η οποία τον έδιωξε το 2020 λόγω της ελεγκτικής του τάσης απέναντί της, από ό,τι φαίνεται δύσκολα θα στεριώσει μόνιμα με κάποια στο μέλλον, εάν δεν αποφασίσει να αλλάξει ριζικά τον χαρακτήρα του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top