Τομ Κρουζ: «Πρόσεχε το πορτοφόλι σου» - H συμβουλή για τη νέα του σύντροφο

Σε σχέση με την 36χρονη Ρωσίδα Ελσίνα Χαΐροβα ο ηθοποιός

Τομ Κρουζ: Οι μαμάδες τον ψήφισαν ως τον πιο σέξι ηθοποιό όλων των εποχών

Νέα σύντροφο φέρεται να έχει ο Τομ Κρουζ. Ο 61χρονος σταρ έχει έρθει πολύ κοντά με την 36χρονη Ρωσίδα κοσμική Ελσίνα Χαΐροβα, τους τελευταίους δύο μήνες και τώρα βγαίνει επίσημα μαζί της, αναφέρει η Daily Mail

Ο Τομ Κρουζ στην πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας Mission: Impossible το καλοκαίρι του 2023

Ο Τομ Κρουζ στην πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας Mission: Impossible το καλοκαίρι του 2023 /Φωτογραφία AP Images/Evan Agostini

«Είναι γνωστό στον κύκλο της Ελσίνα ότι εκείνη κι ο Τομ είναι πλέον ζευγάρι», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού. «Έχουν έρθει πολύ κοντά τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά προσέχουν πολύ να μη φωτογραφίζονται μαζί, γιατί θέλουν να διατηρήσουν την ιδιωτική τους ζωή», συνέχισε. «Ο Τομ διανυκτερεύει στο διαμέρισμα της Ελσίνα, το οποίο όπως μπορείτε να φανταστείτε είναι ένα πολύ όμορφο μέρος. Τους αρέσει να κάνουν παρέα και παρά τον πλούτο τους, κάνουν πολλά από τα πράγματα που κάνουν τα κανονικά ζευγάρια», πρόσθεσε η ίδια πηγή. 

Tom Cruise: Η δυσλεξία, ο βίαιος πατέρας και η Σαϊεντολογία

Το ζευγάρι παρευρέθηκε μαζί σε ένα επίσημο δείπνο για την υποστήριξη του φιλανθρωπικού οργανισμού Air Ambulance του Λονδίνου, όπου ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν ο επίτιμος καλεσμένος.

Αν κι ο Κρουζ κι η Χαΐροβα δεν έφτασαν μαζί, φίλοι είπαν ότι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στο διαμέρισμα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων του Κρουζ στην περιοχή Knightsbridge του Λονδίνου

Το ζευγάρι έχει αρκετές φορές κάνει ινκόγκνιτο τις βόλτες του στο Χάιντ Παρκ υποστήριξαν οι πηγές, ενώ έχουν δειπνήσει ιδιωτικά σε διάφορα πολυτελή εστιατόρια του Λονδίνου.

Το Page Six επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Κρουζ για να σχολιάσει, χωρίς ωστόσο να λάβει απάντηση. 

Τομ Κρουζ: Έχει να δει την κόρη του 10 χρόνια & πληρώνει διατροφή 400.000$

Οι δυο τους συνδέθηκαν για πρώτη φορά ρομαντικά σε ένα πάρτι στην αριστοκρατική γειτονιά Mayfair του Λονδίνου τον Δεκέμβριο. «Ήταν αχώριστοι, ξεκάθαρα ένα ζευγάρι. Φαινόταν να είναι ξετρελαμένος μαζί της», δήλωσε τότε ένας αυτόπτης μάρτυρας στην Daily Mail.

Ο ηθοποιός έχει παντρευτεί τρεις φορές στο παρελθόν. Ήταν παντρεμένος με τη Μίμι Ρότζερς από το 1987 έως το 1990, τη Νικόλ Κίντμαν από το 1990 έως το 2001 και την Κέιτι Χολμς από το 2006 έως το 2012.

Η Χαΐροβα, από την πλευρά της, χώρισε από τον πρώην σύζυγό της Dmitry Tsvetkov το 2022.

Ο 43χρονος Ρώσος ολιγάρχης ισχυρίστηκε ότι η πικρή τριετής μάχη τους για το διαζύγιο του κόστισε το εκπληκτικό ποσό των 150 εκατομμυρίων λιρών. 

Μιλώντας στη MailOnline για το ειδύλλιο της πρώην συζύγου του με τον Τομ Κρουζ, ισχυρίστηκε ότι εκείνη ξόδεψε 10 εκατ. λίρες σε ρούχα κι άλλα 2 εκατ. λίρες σε τσάντες κατά τη διάρκεια του πολυτάραχου 11ετούς γάμου τους. «Ανεξάρτητα από το ποιος είναι μαζί της θα πρέπει να γνωρίζει ότι της αρέσουν τα ωραία πράγματα στη ζωή κι έχει ακριβό και πολυτελές γούστο. Ο Τομ θα πρέπει να έχει τα μάτια και το πορτοφόλι του ορθάνοιχτα», σημείωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top