Τομ Κρουζ: Έχει να δει την κόρη του 10 χρόνια & πληρώνει διατροφή 400.000$

Τι συμφωνία είχε κάνει με την πρώην σύζυγό του, Κέιτι Χολμς;

Τομ Κρουζ: Οι μαμάδες τον ψήφισαν ως τον πιο σέξι ηθοποιό όλων των εποχών

Η κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς, Σουρί, έγινε 17 και ετοιμάζεται να φοιτήσει σε κολέγιο, ψάχνοντας ήδη σε ποιο θα σπουδάσει.

Θυμίζουμε ότι ο αστέρας του Χόλιγουντ έχει να δει την κόρη του εδώ και 10 χρόνια, αλλά πληρώνει διατροφή ύψους 400.000 δολαρίων για εκείνη!

τομ κρουζ

Γιατί ενώ δεν έχει σχέσεις με την κόρη του, ο Τομ Κρουζ πληρώνει τεράστια διατροφή;

Μια πηγή από το περιβάλλον της 44χρονης Κέιτι Χολμς εξήγησε στην Daily Mail πως ο Τομ Κρουζ «δεν έχει ρόλο στη ζωή της Σούρι» και πρόσθεσε πως ενώ δε θα συμβάλει καθόλου στην απόφαση της επιλογής του κολεγίου της, θα πληρώσει τα δίδακτρα, σύμφωνα με την άκρως απόρρητη συμφωνία του διαζυγίου του με την πρώην σύζυγό του.

tom cruise katie holmes

Κρουζ - Χολμς σε ευτυχισμένες στγμές πριν το διαζύγιό τους/ AP Images

Ο Κρουζ έχει αποξενωθεί από τη Σούρι από το 2013, έναν χρόνο μετά το διαζύγιό του με την Κέιτι. Το διαζύγιό τους είχε επέλθει μετά την απόφαση της Κέιτι να τερματίσει τον γάμο της, καθώς φοβόταν για το εάν ο Κρουζ θα μεγάλωνε την κόρη τους ως σαϊεντολόγος - μια θρησκεία στην οποία είναι απίστευτα αφοσιωμένος.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του διαζυγίου τους, ο διάσημος ηθοποιός συμφώνησε να πληρώνει στην Κέιτι 400.000 δολάρια τον μήνα μέχρι η Σούρι να κλείσει τα 18 της έτη. Τα έγγραφα αναφέρουν επίσης πως ο Τομ συμφώνησε να πληρώσει όλα τα έξοδα της Σούρι, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών, οδοντιατρικών, ασφαλιστικών, εκπαιδευτικών, κολεγιακών και άλλων εξωσχολικών εξόδων.

«Ο Τομ ήταν πάντα υπεύθυνος όσον αφορά στις οικονομικές υποχρεώσεις προς την Κέιτι και τη Σούρι» δήλωσε η ίδια πηγή στην Daily Mail.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top