Γνωστή ηθοποιός: «Με φλερτάρουν νέοι, αλλά ενεργειακά θα ήθελα έναν 80άρη»

Τι θέση έχουν στη ζωή της ο έρωτας, οι σχέσεις, η συγκατοίκηση και ο γάμος

Όσα είπε η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη στην εκπομπή Happy Day 

Η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη μίλησε για τον έρωτα, τις σχέσεις, την οικογένεια, την εξωτερική εμφάνιση, την αγάπη της για τα ζώα, αλλά και την αποχή από το κρέας. 

Μαρία Κωνσταντάκη: Η Εκπομπή Για Την Οποία Έκανε Δοκιμαστικό - Video

«Φέτος ήταν μια δημιουργική χρονιά για μένα. Συνεχίζουμε στο ραδιόφωνο το πρωί… Το να κάνω μια εκπομπή με ζώα, με κάνει να τα ξεχνάω όλα. Το Γκολφάκι είναι το πρώτο μου ζωάκι και είναι μεγάλος έρωτας. Όπως βάζω την οικογένειά μου, βάζω και την Γκόλφω εκεί. Είναι μέλος της οικογένειας. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την Γκόλφω. Μπορεί να πάω σπίτι και να μην είναι εκεί και μου λείπει. Η μάνα μου δε μου λείπει τόσο πολύ, γιατί δεν έχω καθημερινή επαφή», περιέγραψε στο Happy Day για το σκυλάκι της, τη Γκόλφω.

Για το θέμα των σχέσεων και της συντροφικότητας, είπε: «Δε σκέφτομαι να συγκατοικήσω με έναν σύντροφο. Είμαι δύσκολος χαρακτήρας. Το έχω δοκιμάσει μια φορά και δε μου ταίριαζε. Πιέστηκα όταν το έκανα, δε μου βγήκε καλός χαρακτήρας. Θέλω να έχω τις ανάσες μου, να έχω τον χώρο μου».

Μαρία Κωνσταντάκη: «Είχα σκεφτεί να κάνω μόνη μου ένα παιδί»

«Με φλερτάρουν νεότερα παιδιά, αλλά δε θα μπορούσα να είμαι μαζί τους. Κάποιες φορές αισθάνομαι τόσο κουρασμένη, που ενεργειακά θα ήθελα να είμαι με έναν 80άρη», είπε γελώντας η Μαρία Κωνσταντάκη.

Στη συνέχεια, περιέγραψε ότι το πιο αστείο κοπλιμέντο που μου έχουν κάνει είναι ότι είμαι έξυπνη, καλή και να μην στεναχωριέμαι που δεν είμαι όμορφη. «Έχω υπάρξει ανασφαλής εμφανισιακά στην εφηβική και μετεφηβική ηλικία. Έκανα πλαστική στη μύτη μου στα 22 γιατί δεν μου άρεσε. Δεν μου αρέσουν και τα δόντια μου, αλλά να τα αλλάξω τώρα στα 50 μου;», είπε αρχικά η Μαρία Κωνσταντάκη.

«Έχω ερωτευτεί 3-4 φορές στη ζωή μου πολύ έντονα. Μετά τα 30, μου έφυγε η επιθυμία να κάνω οικογένεια. Αν το έκανα θα ήταν για λάθος λόγους. Η μεγαλύτερή μου σχέση ήταν δυόμιση χρόνια. Δεν είμαι και άνθρωπος που μου αρέσει να συντηρώ μια κατάσταση που για τα δικά μου μάτια είναι μετριότητα», συνέχισε η ηθοποιός.

Αποκάλυψε επίσης πως δεν τρώει κρέας εδώ και δυόμιση χρόνια, αλλά μπορεί να πάει σε μια ψησταριά με τους φίλους της. «Υπήρχε και εποχή που έτρωγα 7 μέρες την εβδομάδα κρέας», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top