Μαρία Κωνσταντάκη: «Είχα σκεφτεί να κάνω μόνη μου ένα παιδί»

«Όταν είπα στον πατέρα μου ότι θα γίνω ηθοποιός, με αποκλήρωσε»

Μπορεί η Μαρία Κωνσταντάκη να δηλώνει: «Με τα παιδιά έχω πάρα πολύ καλή σχέση, εξαιρετική», αλλά δεν έχει αποφασίσει να κάνει το δικό της παιδί, αν και στην ηλικία των 27 -28 ετών της είχε περάσει από το μυαλό να κάνει μόνη της παιδί.

Μαρία Κωνσταντάκη στο DOT: «Ο έρωτας είναι υπερεκτιμημένο συναίσθημα»

«Γύρω στα 27-28 είχα σκεφτεί ότι θα ‘θελα να κάνω ένα παιδί. Μόνη μου όμως, όχι με σύντροφο. Μετά έκανα ψυχοθεραπεία και είπα ότι δε θέλω ούτε παιδί. Θα έπρεπε όλοι οι άνθρωποι που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς να κάνουν ψυχοθεραπεία», είπε η ηθοποιός – ραδιοφωνική παραγωγός στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»

Μαρία Κωνσταντάκη: «Έχω αυτοπυροβοληθεί στη σκηνή»

Η Μαρία Κωνσταντάκη στην πρεμιέρα της παράστασης «Του Κουτρούλη ο Γάμος» στο θέατρο Βασιλάκου το 2019/ Πηγή: NDP

Η Μαρία Κωνσταντάκη στην πρεμιέρα της παράστασης «Του Κουτρούλη ο Γάμος» στο θέατρο Βασιλάκου το 2019/ Πηγή: NDP

«Οι γονείς μου έχουν ξεπεράσει την αξίωση του γάμου. Αυτό γινόταν σε μικρότερη ηλικία. Τώρα δε τους ενδιαφέρει, έχουν την ανιψιά τους και είναι καλυμμένοι. Δεν μπορώ να κάνω οικογένεια για να είναι χαρούμενοι οι γονείς μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μιλώντας για την οικογένειά της αποκάλυψε τη στιγμή που ο πατέρας της την αποκλήρωσε. Ήταν τότε που του ανακοίνωσε πως θα γίνει ηθοποιός και αυτό ήταν κάτι που δεν είδε με καλό μάτι.

«Ο πατέρας μου με είχε αποκληρώσει, γιατί ήθελα να γίνω ηθοποιός και να δουλεύω σε μπαρ. Σπούδαζα Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών στην Αθήνα. Οι γονείς μου είναι δύο άνθρωποι Ηπειρώτες, παντρεύτηκαν και κατέβηκαν στην Αθήνα για δουλειά. Στο ξεκούδουνο έρχεται η κόρη και τους λέει: εγώ θα γίνω ηθοποιός, θα δουλέψω στο μπαρ και θα πάρω και μηχανάκι. Ήταν πολλά τα χτυπήματα. Είμαστε μια γενιά που οι γονείς μας έλεγαν τα γνωστά: να γίνεις νηπιαγωγός, θα έχεις 3 μήνες διακοπές το καλοκαίρι, θα κάνεις την οικογένειά σου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top