Μαρία Κωνσταντάκη στο DOT: «Ο έρωτας είναι υπερεκτιμημένο συναίσθημα»

Γιατί η Μαρία Κωνσταντάκη δεν έκανε συνειδητά παιδί;

Καλεσμένη στο «DOT.» της Κυριακής βρέθηκε η Μαρία Κωνσταντάκη. Η ηθοποιός με τη ξεχωριστή προσωπικότητα κάθισε απέναντι από τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη και μίλησε για όλα. Για τον υπερεκτιμημένο έρωτα, το παιδί που συνειδητά δεν έκανε, την αγάπη της για τα ζώα..

Μαρία Κωνσταντάκη: «Έχω αυτοπυροβοληθεί στη σκηνή»

Μαρία Κωνσταντάκη στο DOT: «Ο έρωτας είναι υπερεκτιμημένος»

Η Μαρία Κωνσταντάκη μαζί με τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη

 Το παιδί που συνειδητά δεν έκανε

«Ακόμα και το γεγονός ότι δεν έχω κάνει παιδί στη ζωή μου, το οποίο ήταν συνειδητή επιλογή, έγινε επειδή ακριβώς θεωρώ ότι είναι μία τεράστια ευθύνη την οποία δεν θα μπορούσα να τα βγάλω πέρα. Αντιλαμβάνομαι ότι ενδεχομένως θα με τρέλαινε αυτή η μεγάλη ευθύνη. Δεν είναι το πρόβλημα αν θα αναλάβω την ευθύνη, απλά πιστεύω ότι σε μία καθημερινότητα δεν θα ήμουν καλή» και συμπλήρωσε:

Κωνσταντάκη: «Δε συμπαθώ όλους τους ανθρώπους. Mε πιάνει η γεροντοκορίαση»

«Θα έπρεπε να έχεις ψηλά τα standards τώρα που βλέπεις τι γίνεται. Παιδάκια που κάνουν Bullying σε άλλα, παιδάκια που μαχαιρώνουν άλλα. Αναλαμβάνεις να φέρεις στον κόσμο μία ζωή. Πρέπει και να τον οχυρώσεις και να τον κάνεις καλό απέναντι στους υπόλοιπους συγκάτοικους στον πλανήτη. Έχω γονατίσει τόσο πολύ με τη Γκόλφω που αισθάνομαι ότι αν είχα παιδί και θα είχα γονατίσει εγώ και το παιδί δεν θα περνούσε καλά»

Η Μαρία Κωνσταντάκη και ο... έρωτας

«Ο έρωτας είναι υπερεκτιμημένος. Είναι ένα κομμάτι που καλύπτει μία δική μας ανάγκη ανάλογα τη φάση που βρισκόμαστε. Τον αναζητάμε πάρα πολύ, γιατί προσπαθούμε να πάρουμε ενέργεια από κάτι τέτοιο και να καλύψουμε το δικό μας έλλειμμα ενέργειας που μπορούμε να βρούμε από άλλες συνθήκες. Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας πρέπει να ανακαλύψει εναλλακτικές πηγές ενέργειας»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top