Γ. Ζουγανέλης: Η εκπομπή που θα παρουσίαζε και η γνωριμία του με την Κάλλας

«Δε θα ξεχάσω ποτέ την αγκαλιά και το φιλί που έδωσε στα μαλλιά μου»

Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στον Αλέξη Μίχα, ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για το διαζύγιο της κόρης του, τη Μαρίνα Σάττι, αλλά και τη γνωριμία του με τον Τζον Λένον και τη Μαρία Κάλλας.

«Καλλιτεχνικά είμαι σε μία καλή φάση, επικοινωνώ την ελληνική κουλτούρα μέσα από τη μουσική στην Αμερική και την Ευρώπη και είμαι και στην «Ακαδημία του Μονάχου». Λατρεύω τη Μαρίνα Σάττι. Εύχομαι το τραγούδι να πάει καλά, αν και δεν συμφωνώ με την αισθητική του, γιατί είναι μία κατασκευή. Πιστεύω στα αμιγώς τραγούδια», σχολίασε αρχικά για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2024 που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας.

Ζουγανέλη: «Με ενοχλεί να μιλάει ο πατέρας μου για την προσωπική μου ζωή»

Όσον αφορά το διαζύγιο της Ελεονώρας Ζουγανέλη από τον Σπύρο Δημητρίου και τον νέο της σύντροφο, Νίκο Συρίγο, ο γνωστός καλλιτέχνης τόνισε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»: «Την περίοδο του διαζυγίου της κόρης μου το κυνηγητό από τις κάμερες ήταν κακοποιητικό, δεν είχα το δικαίωμα να απαντάω για τη κόρη μου. Αισθάνθηκα άσχημα. Τον Νίκο Συρίγο τον ξέρω πάνω από 20 χρόνια. Είναι ένα καθαρό παιδί με ιδεολογικά χαρακτηριστικά. Εγώ χαίρομαι να είναι η κόρη μου ευτυχισμένη. Τη βλέπω ευτυχισμένη».

Νίκος Συρίγος: Ποζάρει με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τους γονείς της

Τέλος αποκάλυψε πως θα ήθελε να παρουσιάσει κάποια στιγμή σατυρική εκπομπή, καθώς και ότι σε νεαρή ηλικία είχε την τύχη να συναντήσει τον εμβληματικό Βρετανό μουσικό Τζον Λένον και την κορυφαία Ελληνίδα υψίφωνος, Μαρία Κάλλας. 

«Υπάρχουν πολλά πράγματα στην τηλεόραση που μου αρέσουν, σε κάποιες προτάσεις όμως δεν ταίριαζα αισθητικά. Θα ήθελα να κάνω μόνος μου μία σατιρική εκπομπή, άλλα με τον τρόπο που θα ήθελα εγώ. Στην Μύκονο είχα δει τον Τζον Λένον και τα έχασα, ήμουν 10 ετών παιδάκι. Με αγκάλιασε και μου είπε ότι έχουμε το ίδιο όνομα».

Και πρόσθεσε: «Ο Σωκράτης Μαχαιρίτσας, αδερφός του Λαυρέντη, με κάλεσε να πάω στο μαγαζί του στη Μύκονο. Έλεγε διάφορα πράγματα υπερβολικά για μένα. Ήμουν 15-16 χρονών και είχα κάνει ένα δίσκο. Μου έλεγε πως θα με γνωρίσει στην Μαρία Κάλλας. Με κάλεσε στο μαγαζί μια φορά και ήταν και η Μαρία Κάλλας εκεί. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγκαλιά της και το φιλί που μου έδωσε στα μαλλιά μου. Είχα πολλά μαλλιά τότε».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top