«Συνάδελφος ηθοποιός έπεισε θεατρικό παραγωγό να με διώξει από παράσταση»

Το παράπονο του Θοδωρή Κατσαφάδου στην κάμερα του Breakfast@star

Τον Θοδωρή Κατσαφάδο τον ενδιέφερε πάντα να έχει καλές συνεργασίες στην επαγγελματική του ζωή και τα έχει καταφέρει στα 51 χρόνια που βρίσκεται στο θεατρικό σανίδι και γενικότερα στον χώρο της υποκριτικής.

Θοδωρής Κατσαφάδος
Πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις… Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας» στο θέατρο Άνεσις.
Αν και η παράσταση θα συνεχιστεί και του χρόνου ο δημοφιλής ηθοποιός δε θα βρίσκεται στο θεατρικό έργο γιατί όπως είπε ένας συνάδελφός του ζήτησε από τον παραγωγό και σκηνοθέτη να τον διώξει.

Οι συντελεστές της παράστασης Μάρτυρας Κατηγορίας

Οι συντελεστές της παράστασης Μάρτυρας Κατηγορίας


«Την Πρωτοχρονιά μας ανακοινώθηκε ότι θα συνεχίσουμε την παράσταση και του χρόνου. Ακουσα ότι μίλησαν όλοι οι ηθοποιοί και εγώ όχι. Δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί. Επικοινώνησα με τον θεατρικό επιχειρηματία και τον σκηνοθέτη μου ανακοίνωσαν ότι δε θα είμαι στην παράσταση. Εκτός από εμένα δε θα είναι κι ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Για μένα είναι πολύ σκληρό αυτό γιατί του το είπαν ότι δε θα συνεχίσει μετά το μνημόσυνο του αδερφού του στην Πάτρα. Μου είπαν ότι κάποιος άλλος ηθοποιός από την παράσταση δεν μπορεί να συμφωνήσει μαζί σας γιατί δε συμφωνεί καλλιτεχνικά. Ορκίζομαι ότι αυτό που συνέβη είναι περισσότερο υπαρξιακό δεν μπορεί να μας συμπεριφέρονται έτσι οι συνάδελφοι», είπε φανερά στεναχωρημένος και ενοχλημένος στο Breakfast@star.

Νίκος Πολυδερόπουλος

Νίκος Πολυδερόπουλος


«Τον πρώτο καιρό μετά τον θάνατο του αδερφού του έβλεπα τον Νίκο Πολυδερόπουλο να δακρύζει στη σκηνή. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι τον έδιωξαν από το θέατρο ενώ έχασε τον αδερφό του. Πρώτη φορά μετά από 51 χρόνια στο θέατρο συνάδελφος μου σκάβει τον λάκκο», πρόσθεσε ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top