Άντζελα Δημητρίου: «Δε γινόταν, έπρεπε να σταματήσω»

Όσα δήλωσε η «Λαίδη» μετά την αποχώρησή της από το J2US

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται

Μετά την ξαφνική της αποχώρηση από το J2US το βράδυ του Σαββάτου, η Άντζελα Δημητρίου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τον λόγο που έφυγε απρόσμενα από το σόου. 

Άντζελα Δημητρίου: Αποχώρηση-βόμβα της Λαίδης από το J2US - Τι συνέβη;

«Ήταν ένα πολύ ωραίο πάρτι. Πέρασα τέλεια, όπως περνάω κάθε φορά που έρχομαι στο J2US, αλλά δυστυχώς το τίμημα πληρώνεται. Από τη στιγμή που έχω πρόβλημα, πρέπει να το πληρώσω. Δε γίνεται διαφορετικά... Ευχαριστώ πάρα πολύ όλο τον κόσμο, αγαπάω όλο τον κόσμο. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξή τους και την κατανόησή τους» , είπε αρχικά. 

«Θέλω να πω ότι δε γινόταν διαφορετικά, έπρεπε να σταματήσω. Σας αγαπώ πολύ, αλλά θέλω να με καταλάβετε, να κατανοήσετε αυτά που λέω. Εκτιμώ κι αγαπώ πάρα πολύ τον Στέλιο, περάσαμε τέλεια αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να μείνω άλλο… Να είμαστε καλά και να βρω κι εγώ το κουράγιο να επιστρέψω κοντά σας. Σας αγαπώ πολύ», πρόσθεσε η Άντζελα Δημητρίου. 

Άντζελα Δημητρίου: «Αγαπώ την κόρη μου, αλλά θέλω να είμαι λίγο μόνη μου»

Την ίδια στιγμή ο παρτενέρ της Στέλιος Δρουμαλιάς, δήλωσε: «Μας ξάφνιασε, κι εγώ δεν το περίμενα. Καλύτερα που δεν το γνώριζα από πριν γιατί δεν ξέρω πώς θα τραγουδούσα. Έχει περάσει πολύ δύσκολα. Ξέραμε όλοι ότι παρασκηνιακά η Άντζελα περνούσε δύσκολα και είχε τους λόγους της. Σέβομαι την απόφασή της. Δε γνωρίζω αν θα αποχωρήσω κι εγώ, αυτήν τη στιγμή δεν έχω coach».

Ο Στέλιος Δρουμαλιάς είναι ρεπόρτερ στην πρωινή εκπομπή του Star, Breakfast@Star

Ο Στέλιος Δρουμαλιάς είναι ρεπόρτερ στην πρωινή εκπομπή του Star, Breakfast@Star
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top