Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Σκέφτεται να κάνει τη δική της οικογένεια;

Όσα είπε για τη δουλειά της, το κουτσομπολιό και την προσωπική της ζωή

Δείτε όσα είπε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στην εκπομπή του ANT1

Για την καριέρα της, τη δημιουργία της δικής της οικογένειας και την προσωπική της ζωή, μίλησε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή I Love Σου Κου

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου - Κίμων Κουρής: Θεατρική βραδιά για το ζευγάρι

Για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια με τον συνάδελφό της Κίμωνα Κουρή, η ηθοποιός ανέφερε: «Την οικογένεια την έχω πολύ ρομαντικά στο μυαλό μου. Συνειδητοποιώ ότι για να μην το τόλμησα μέχρι σήμερα, δεν ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ στη δεδομένη στιγμή. Δεν το έχω αφήσει πίσω όμως. Κάποια στιγμή θα ήθελα, θεωρώ ότι έχω χρόνο ακόμα. Το βρίσκω υπέροχο να έχεις τη δική σου οικογένεια, τώρα ζω τον ανιψιό μου και το βρίσκω υπέροχο…». 

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Παγιδευμένοι

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Παγιδευμένοι

Σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή, σχολίασε: «Η προσωπική μου ζωή δεν έχει σχέση με τη δουλειά μου. Όταν ενδιαφέρεσαι για την προσωπική μου ζωή, σημαίνει ότι ενδιαφέρεσαι για μένα. Αν αυτός ο άνθρωπος σου δείξει ότι δε νιώθει αυτός ο ίδιος άνετα να σου μιλήσει για την προσωπική του ζωή, το σέβεσαι, επειδή ενδιαφέρεσαι για τον άνθρωπο. Αν δεν ενδιαφέρεσαι για μένα κι ενδιαφέρεσαι για την προσωπική μου ζωή, είναι κουτσομπολιό, δεν είναι ενδιαφέρον… Γιατί όταν ενδιαφέρεσαι για έναν άνθρωπο, ενδιαφέρεσαι για τι πραγματικά θέλει, σέβεσαι με τι νιώθει άνετα. Εγώ έτσι λειτουργώ με τους ανθρώπους που με ενδιαφέρουν. Θεωρώ ότι είναι ένα κομμάτι πολύ εκτός της δουλειάς μου, αυτό που έχει δώσει την αναγνωρισιμότητά είναι η δουλειά μου, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να επεκταθώ στην προσωπική μου ζωή». 

Τριανταφυλλίδου - Κουρής: Οι φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην Αριζόνα

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κι ο Κίμωνας Κουρής σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή τους

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κι ο Κίμωνας Κουρής σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή τους /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top