Άρης Μακρής για Άννα Μαρία Βέλλη: «Ζητώ να βγει και να πει το όνομα»

Δείτε όσα δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής στο Breakfast@Star

Δείτε όσα είπε ο Άρης Μακρής στο Breakfast@Star

Στην κάμερα του Breakfast@Star μίλησε ο Άρης Μακρής για τη ζημιά που του έχει κάνει η αναφορά της πρώην συντρόφου του, Άννας Μαρίας Βέλλη περί κακοποίησης. 

Άρης Μακρής για Άννα Μαρία Βέλλη: «Δεν είχαμε χωρίσει πολύ καλά»

Ο νεαρός τραγουδιστής σημείωσε χαρακτηριστικά ότι: «Μπήκα στη διαδικασία να μιλήσω, ενώ δεν ήθελα και δεν έβρισκα τον λόγο αλλά πια υπήρχε ο λόγος λόγω του κυκεώνα και της διάστασης που πήρε όλο αυτό να βγω και να πω τη δική μου πλευρά. Την αλήθεια μου. Με έχει ρίξει ψυχολογικά αυτό. Έτρεμα στη συνέντευξη γιατί έχω υποστεί μια μεγάλη πίεση λόγω όλου αυτού». 

Ο Άρης Μακρής κι η Άννα Μαρία Βέλλη υπήρξαν ζευγάρι μέχρι πριν από λίγα χρόνια

Ο Άρης Μακρής κι η Άννα Μαρία Βέλλη υπήρξαν ζευγάρι μέχρι πριν από λίγα χρόνια

«Έχει εμπλακεί το όνομα μου ηθελημένα ή μη, για αυτό τον λόγο και ζητάω με στόμφο και πυγμή να βγει έξω και να πει το όνομα. Δεν μπορώ να κινηθώ νομικά από τη στιγμή που δεν έχω κατηγορηθεί για τίποτα .Όλο αυτό υπάρχει σαν ένα σύννεφο γύρω από το όνομα μου, δεν με έχει κατηγορήσει κανείς, πως να κινηθώ νομικά; Έχω κουραστεί να "φωτογραφίζομαι" σε μια τέτοια κατάσταση. Πρέπει να ειπωθεί, είναι σωστό να ειπωθεί το όνομα. Δεν το λέω για μένα ή για οποιοδήποτε, για το θύμα. Πρέπει να δικαιωθεί το θύμα. Είμαι σε συγκινημένος από όλη αυτή την πίεση που βιώνω για αυτό και θέλω να ξεκαθαριστεί αυτό. Βγήκα έξω να πω τη δική μου πλευρά, γιατί έπρεπε δυστυχώς να βγω να την πω, ενώ δεν είχα κανέναν στόχο και καμία όρεξη να μιλήσω για κάτι τέτοιο», είπε στη συνέχεια. 

Άρης Μακρής για Άννα Μαρία Βέλλη: «Γιατί δε λέει το όνομα του κακοποιητή;»

«Όλο αυτό έχει πάρει μια διάσταση που έπρεπε να βγω και να μιλήσω. Φοβάμαι ότι ήδη μου έχει δημιουργήσει επαγγελματικό πρόβλημα για αυτό και έπρεπε να βγω να μιλήσω, γιατί πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό», πρόσθεσε ο Άρης Μακρής στις νέες του δηλώσεις.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top