Άρης Μακρής για Άννα Μαρία Βέλλη: «Δεν είχαμε χωρίσει πολύ καλά»

Για πρώτη φορά μιλάει ανοιχτά για τις κατηγορίες κακοποίησης

Για πρώτη φορά ο Άρης Μακρής έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό με την Άννα Μαρία Βέλλη και τις φήμες που τον θέλουν να την έχει κακοποιήσει όσο ήταν σε σχέση. 

Συγκεκριμένα, μετά τα νέα σχόλια στο διαδίκτυο που «φωτογραφίζουν» τον Άρη Μακρή ως «πρώην κακοποιητικό σύντροφο» της youtuber με την ίδια ωστόσο να μην έχει αναφέρει ποτέ το όνομα στον οποίο αναφέρεται στην καταγγελία της. 

Ο Άρης Μακρής πήγε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε για όλα αναλυτικά:

«Έχουμε χωρίσει εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια, έκτοτε δεν έχουμε επαφές. Όταν άρχισε να παίρνει έκταση το συγκεκριμένο θέμα, άρχισαν να συνδυάζουν το όνομά μου με αυτό του κακοποιητή. Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να μιλήσω μαζί της και να ασχοληθώ με τη συγκεκριμένη φήμη. Ήταν μια ιστορία που είχε τελειώσει για μένα.

Δεν είχαμε χωρίσει πολύ καλά, δεν είχαμε κρατήσει επικοινωνία. Είχαμε διαπληκτισμούς και εντάσεις όπως όλα τα ζευγάρια, αλλά ποτέ σε βαθμό κακοποιητικής συμπεριφοράς από κανέναν. 

Πήρα θέση, γιατί όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε πολύ αφηρημένα και βήμα-βήμα στοχοποιήθηκα εγώ από τον κόσμο όλο και πιο πολύ με τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις της. Δε μπορούσα πια να το αγνοήσω και γι’ αυτό και αναγκάστηκα να πάρω θέση… και δεν ήθελα καθόλου να το κάνω».

Άρης Μακρής για Άννα Μαρία Βέλλη: «Γιατί δε λέει το όνομα του κακοποιητή;»

Ωστόσο αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που έχει στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή η αναπαραγωγή και η εμπλοκή του ονόματός του:

«Υπάρχει ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου. Όλο αυτό έχει προκαλέσει αρνητικά αποτελέσματα εις βάρος μου. Από μηνύματα που δέχομαι από κόσμο, από τη φήμη που κυκλοφορεί για το όνομά μου, οπότε και επαγγελματικά μπορεί να με ρίχνει και στον προσωπικό μου κύκλο». 

«Έχω σχέση και η κοπέλα μου έχει πέσει από τα σύννεφα στο εάν αναφέρεται σε εμένα όλο αυτό γιατί δεν έχει δει τίποτα από αυτά από εμένα. Και η μητέρα μου ξέρει τι παιδί έχει μεγαλώσει και τι παιδεία του έχει δώσει..Δεν είχα λόγο να επικοινωνήσω με κανέναν...

Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν είμαι εγώ ο κακοποιητής. Την προκαλώ και την παρακαλώ να πει το όνομα του κακοποιητή. Υπάρχει μία μεθοδευμένη επανάληψη από την πλευρά της για το θέμα. Εάν βγει και μου ζητήσει συγνώμη ή πει ότι δεν είμαι εγώ, θα είμαι ήσυχος και θα τελειώσει το θέμα. Εάν πει ότι είμαι εγώ, είμαι έτοιμος να υπερασπιστώ τον εαυτό μου».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top