Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου: Ετοιμάζουν τη βάπτιση της κόρης τους!

«Έχουν ήδη βρει το όνομα», αποκαλύπτει ο πατέρας της ηθοποιού

Δείτε όσα είπε η Δανάη Μιχαλάκη για τον έρωτά της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου /Βίντεο: Happy Day

Στις 21 Νοεμβρίου του 2023 η ζωή της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου άλλαξε για πάντα, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά. 

Δανάη Μιχαλάκη: «Ήξερα ότι η κόρη μας θα μοιάζει στον Γιώργο»

Το ερωτευμένο ζευγάρι από εκείνη την ημέρα κρατάει στην αγκαλιά του ένα υγιέστατο κοριτσάκι που είναι η απόλυτη προτεραιότητά του.

Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου έχουν αρχίσει ετοιμασίες για τη βάπτιση της κόρης τους /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Θωμάς Δασκαλάκης

Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου έχουν αρχίσει ετοιμασίες για τη βάπτιση της κόρης τους /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Θωμάς Δασκαλάκης

Γιώργος Παπαγεωργίου: Πρώτη βόλτα με την νεογέννητη κόρη του

Για τη χαρά που πήρε όταν η κόρη του τού χάρισε εγγονάκι μίλησε ο Γιώργος Μιχαλάκης στην εφημερίδα RealLife, ενώ αποκάλυψε πως το ζευγάρι έχει ξεκινήσει ετοιμασίες για τη βάπτιση του μωρού του.

«Τι να σας πω… δεν έχω λόγια. Η χαρά μου δεν περιγράφεται…», ανέφερε αρχικά. «Αυτό είναι ένα κομμάτι που θα αποφασίσει και θα οργανώσει το ζευγάρι. Μας έχουν πει ότι θα είναι έκπληξη. Υπάρχει μεγάλη ευτυχία», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Σε ό,τι αφορά το όνομα δε θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες, σεβόμενος την απόφασή τους να το κρατήσουν κρυφό μέχρι το μυστήριο, τόνισε ωστόσο πως έχουν αποφασίσει πώς θα τη φωνάζουν. 

«Τα παιδιά έχουν αποφασίσει το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους, αλλά δεν θέλουν να το αποκαλύψουν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα δώσουν όνομα από τις γιαγιάδες. Έτσι είχαμε κάνει κι εμείς με τη σύζυγό μου στη Δανάη», κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top