Δανάη Μιχαλάκη: «Ήξερα ότι η κόρη μας θα μοιάζει στον Γιώργο»

Όλα όσα είπε στην Ελένη Μενεγάκη

Δανάη Μιχαλάκη

H Δανάη Μιχαλάκη πριν λίγους μήνες έγινε για πρώτη φορά μητέρα και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τον καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για την νεογέννητη κόρη της αλλά και για την επαγγελματική της πορεία και τη σειρά «Η Παραλία» της ΕΡΤ που πρωταγωνιστεί.

«Πραγματικά ρουφάω κάθε στιγμή, κάθε δευτερόλεπτο από τότε που έγινε μαμά» ανέφερε αρχικά καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη».

«Όταν έκλεισα το σήριαλ δεν ήμουν έγκυος. Ήρθε στην πορεία. Ήμουν πολύ τυχερή, είχα πολύ εύκολη εγκυμοσύνη και ήθελα να δουλεύω, από τη στιγμή που μπορούσα» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα με τον μπαμπά μου. Ο μπαμπάς μου είχε περισσότερο άγχος από εμένα. Περίμενα ότι θα είχα λίγο άγχος αλλά μόνο άγχος δεν είχα. Ήταν πολύ συγκινητικό, ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα. Ήμασταν ο Γιώργος και η Δανάη που έκανα μια σκηνή μαζί» σχολίασε για τον πατέρα της, Γιώργο Μιχαλάκη ο οποίος συμμετέχει επίσης στη σειρά της ΕΡΤ.

«Το να μεγαλώνεις σε νησί έχεις μια ελευθερία. Ανοίγανε την πόρτα και μας έλεγαν οι γονείς μου “πηγαίντε και ελάτε σε μία ώρα”. Εδώ στην Αθήνα δεν μπορεί ένα παιδί να έχει αυτή την ελευθερία. Μακάρι να το είχε και η κόρη μου. Δεν αποκλείω να πάμε να ζήσουμε σε ένα νησί, όπως έκαναν και οι γονείς μου. Στερήθηκαν πράγματα αλλά κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Ήξερα ότι το μωρό θα μοιάζει στον Γιώργο, το είχα δει στον υπέρηχο. Είχαμε δει ξεκάθαρα το πρόσωπο. Έλεγα θα μοιάζει στον Γιώργο και με έλεγαν τρελή. Έχουμε βρει όνομα από πριν μείνω έγκυος» είπε χαρακτηριστικά.

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top