Φιλαρέτη Κομνηνού: Απαθανατίζει τη μητέρα της αγκαλιά με τη δισέγγονή της

«Υποκλίνομαι μπροστά σ' αυτήν την εικόνα» γράφει η ηθοποιός

Κομνηνού: Στα 23 έκανα τον γιο μου. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τη μητρότητα

Μια πολύ τρυφερή ανάρτηση έκανε η Φιλαρέτη Κομνηνού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας.

Η ηθοποιός απαθανάτισε την μητέρα της να κρατά στην αγκαλιά την δισέγγονή της, την κόρη, δηλαδή, του γιου της Γιώργου Παπαγεωργίου και της Δανάης Μιχαλάκη. Το μωράκι ήρθε στον κόσμο πριν από περίπου 3,5 μήνες.

«Ημέρα της γυναίκας σήμερα...και εγώ υποκλίνομαι μπροστά σ' αυτήν την εικόνα .Μπροστά στην Μάνα μου που κρατάει στην αγκαλιά της την δισέγγονη της και αγναντεύουν μαζί.....», έγραψε η Φιλαρέτη Κομνηνού στη λεζάντα της φωτογραφίας που κοινοποίησε.

Η ανάρτηση:

«Η Δανάη έχει αποδειχθεί καταπληκτική μαμά και αποκαλυπτική. Έχω κάνει babysitting βεβαίως, προτιμώ την ημέρα γιατί είναι ξύπνια και συμβαίνουν διάφορα και τώρα αρχίζει και επικοινωνεί και χαμόγελα. Η αθωότητα του παιδιού στο βλέμμα είναι έρωτας. Όταν βγήκε ο Γιώργος εκεί που περιμέναμε όλοι οικογένεια έξω από το μαιευτήριο… όταν είδα το αγόρι μου έτσι όπως βγήκε που ήταν αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του το βλέμμα του αυτό είναι μία στιγμή που δεν θα ξεχάσω. Φυσικά και θέλω (σ.  να το κρατάω) παρακαλώ δουλεύω αλλά όταν είμαι με τη μικρή είναι για μένα είναι δώρο», είχε δηλώσει η Φιλαρέτη Κομνηνού σε πρόσφατη συνέντευξη της για την εγγονή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top