Καλομοίρα: Απαντά για τα αρνητικά σχόλια για τις αισθητικές παρεμβάσεις

«Συνέχεια σχολιάζουν την εμφάνιση μου, αλλά τι να κάνεις;»

Η Καλομοίρα ήρθε στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο την περίμενε δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την επίσκεψή της στην Ελλάδα, για τη Eurovision και το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τις αισθητικές παρεμβάσεις. 

Καλομοίρα: Οι πλαστικές και τα σχόλια από τους followers

«Ήρθα στην Ελλάδα γιο το καινούργιο μου κομμάτι το “Rolling” και περιμένω να το ακούσει ο κόσμος και να το αγαπήσει. Θα παραμείνουμε αρκετό καιρό στην Ελλάδα, θα δείτε πολλά πράγματα», είπε αρχικά η Καλομοίρα στη Φαίη Φώτου.

Για τη Eurovision και τη Μαρίνα Σάττι, η Καλομοίρα σχολίασε: «Η επιλογή μου φαίνεται πολύ ωραία και ανυπομονώ να δω όλη την εμφάνιση. Η Eurovision είναι ένα μουσικό event που ενώνει τους ανθρώπους με τη μουσική και για αυτό είναι τόσο δημοφιλής».

Τέλος όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τις πλαστικές επεμβάσεις, η Καλομοίρα απάντησε: «Το ξέρω ότι σχολιάζουν συνέχεια την εμφάνισή μου, αλλά τι να κάνεις; Είναι μεγάλη κουβέντα και αυτή. Ευτυχώς δεν είμαι 18 χρονών να με πειράζουν όλα αυτά. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου και ότι και να πούνε δεν το παίρνω τόσο βαριά». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top