Γνωστός ηθοποιός: «Ήμουν “τσιλιαδόρος” σε χαρτοπαιχτικές λέσχες»

Όσα είπε για τις δουλειές που έχει κάνει για να βιοποριστεί

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης εξομολογείται τις δουλειές που έχει κάνει για να βιοποριστεί/ βίντεο από Mega Καλημέρα

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, που ήρθε δεύτερος στις εκλογές της Περιφέρειας, μίλησε στον Θανάση Πάτρα και την εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τη μέρα των εκλογών, αλλά και τις δουλειές που έκανε παλαιότερα για βιοπορισμό. 

«Όταν είδα πόσες ψήφους πήρα, έπαθα σοκ. Δεν το περίμενα. Δεν το είχα πει ούτε σε φίλους. Είχα μοιράσει τον χρόνο μου 5 ώρες στο Αλίκη και 5 ώρες στο Λαμπέτη. Πήγα και ψήφισα το πρωί στις 07:15. Έβαλα σταυρό στον εαυτό μου, και φωτογράφισα το ψηφοδέλτιο. Το καμάρωνα. Κατά τις 9 το βράδυ των εκλογών, είχε κάνει η Κατερίνα ένα παστίτσιο απίστευτο… τρώω, κάνω ένα μπάνιο και κατά τις 22:00 πάω για ύπνο. Άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα και να μου λένε “Συγχαρητήρια. Εξελέγης με τόσες ψήφους και πρέπει να κατέβεις στο Σύνταγμα, που είναι ο κ.Χαρδαλιάς”», περιέγραψε για τη μέρα της εκλογής του.

Νέους αντιπεριφερειάρχες με λάμψη όρισε ο Χαρδαλιάς 

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης αναφέρθηκε και στο παρελθόν και τις δουλειές που έχει κάνει για να βιοποριστεί. «Έχω δουλέψει στα μπουζούκια ως βοηθός στα καμαρίνια μεγάλων καλλιτεχνών. Ο Λευτέρης Πανταζής μου έλεγε πως θα γίνω ηθοποιός πριν γίνω.  Ήμουν “τσιλιαδόρος” σε χαρτοπαιχτικές λέσχες, πρόσεχα μη μας κάνει ντου η αστυνομία. Έπεφταν τότε τα πεντοχίλιαρα και ζαλιζόμουν», περιέγραψε.

Ο δημοφιλής ηθοποιός εξομολογήθηκε πως μόλις βγήκε από το ορφανοτροφείο, ο αδελφός του τον έβαλε να δουλέψει στο μαγαζί του. «Άνοιγα από το πρωί στις 08:00 κι έκλεινα στις 02:00 τα ξημερώματα. Σκούπιζα, σφουγγάριζα, έκανα με ηλεκτρική σκούπα τα μπιλιάρδα , έκανα τα πατώματα, την τουαλέτα να μυρίζει καθαριότητα. Το βράδυ κοιμόμουν σε στρώμα θαλάσσης, το έχω ακόμα», αποκάλυψε.

Θανάσης Βισκαδουράκης: Τότε Ένιωσα Να Με Αγαπούν Πρώτη Φορά - Video

«Έπαθα σοκ όταν με πήγε ο άλλος μου αδερφός για πρώτη φορά σε κομμωτήριο. Τα έχασα όταν με έπιασαν να με λούσουν. Είπα δεν μπορώ να λουστώ μόνος μου; Ήταν για μένα πολλά πράγματα πρωτόγνωρα. Γι΄αυτό και όταν δούλευα κι ακόμα όταν δουλεύω, νιώθω σαν να είναι η τελευταία μου παράσταση κάθε μέρα», εξομολογήθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Θανάσης Βισκαδουράκης για τη σύζυγο και τον γιο τους

«Δεν έχω πει στον γιο μου για τις δυσκολίες που έχω περάσει, όταν ενηλικιωθεί θα του τα πω. Κάνω στον γιο μου αυτά που θέλει, ζει σε μία ωραία εποχή και θέλω να τα απολαύσει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ο γιος μας ήρθε δύσκολα, ταλαιπωρηθήκαμε»

«Η γυναίκα μου με τον γιο μου είναι τόσο ερωτευμένοι μαζί, κοιμόμαστε και οι τρεις μαζί. Ο γιος μου μεγαλώνει και δεν το θέλω, τον είχα μικρό και τον αγκάλιαζα, τον φίλαγα», αποκάλυψε επίσης.

Σε άλλο σημείο, εξομολογήθηκε πως είχε συγχωρήσει τον πατέρα του πριν του ζητήσει συγγνώμη και πως μετά τη βάπτιση του γιου του κλαίει με το παραμικρό, ενώ πριν δεν επέτρεπε στον εαυτό του να κλάψει.

Θανάσης Βισκαδουράκης: Με πήγε στο ορφανοτροφείο όταν ήμουν πέντε ετών

«Δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να είναι ηττημένος, να ζητήσει δανεικά ή ένα πιάτο φαγητό. Γι’ αυτό και η υπερδιέγερση που έχω. Έπρεπε να λύσω προβλήματα καθημερινά, το τώρα. Το αύριο δεν με ενδιέφερε», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top