Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ο γιος μας ήρθε δύσκολα, ταλαιπωρηθήκαμε»

Ποιος κερδίζει κάθε χρόνο το φλουρί στο σπίτι τους;

Θανάσης Βισκαδουράκης: Όσα αποκάλυψε για τον γιο του- βίντεο Happy Day

Στο παραδοσιακό κόψιμο της πίτας για τη νέα χρονιά βρέθηκαν οι συντελεστές της παράστασης «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» στο θέατρο Αλίκη. Ανάμεσά τους και ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο 7χρονος σήμερα γιος του κερδίζει κάθε χρόνο το φλουρί στο σπίτι τους και εξομολογήθηκε πως με τη σύζυγό του ταλαιπωρήθηκαν μέχρι να τον αποκτήσουν.

Θανάσης Βισκαδουράκης: Τότε Ένιωσα Να Με Αγαπούν Πρώτη Φορά - Video

«Το φλουρί στο σπίτι το κερδίζει ο γιος μας. Το παιχνίδι είναι στημένο γιατί έχουμε κλάματα, έχουμε μπινελίκια, έχουμε φασαρίες και πρέπει να το κερδίσει το φλουρί, για να κοιμηθεί το σπίτι ήσυχα. Ο γιος μας μάς έφερε ακόμα πιο κοντά, γιατί τον θέλαμε πολύ και οι δύο», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός. 

Στη συνέχεια, αποκάλυψε: «Ήμασταν και μεγάλοι όταν παντρευτήκαμε. Το θέλαμε, ήρθε δύσκολα, ταλαιπωρηθήκαμε. Ήρθε γερός και δυνατός και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι». 

Βισκαδουράκης: Η σύζυγός του στο πλημμυρισμένο σπίτι τους στην Καρδίτσα

Κατέληξε, λέγοντας πως δε βγαίνει βόλτες μόνος του με τους φίλους μου, αλλά πάντα συνοδεία του γιου και της γυναίκας του.

O Θανάσης Βισκαδουράκης με τη σύζυγό του και τον γιο τους, τον Ιούλιο του 2022/ NDP Παναγιώτης Κουφαλέξης

O Θανάσης Βισκαδουράκης με τη σύζυγό του και τον γιο τους, τον Ιούλιο του 2022/ NDP Παναγιώτης Κουφαλέξης

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Κατερίνα Γιώτα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Οκτώβριο του 2015 και απέκτησαν τον γιο τους, Ιερώνυμο, τον Δεκέμβριο του 2016.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top