«Η Μάρθα Καραγιάννη είχε γεννήσει ένα παιδί, πέθανε 7 μηνών»

Όσα αποκάλυψε στη «Super Κατερίνα» η επιστήθια φίλη της, Ντόρα Δούμα

Η Ντόρα Δούμα μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την επιστήθια φίλη της Μάρθα Καραγιάννη, με την οποία για αρκετά χρόνια μοιράζονταν την ίδια στέγη.

Η ίδια αναφέρθηκε στην αποβολή που είχε η σπουδαία ηθοποιός, καθώς και στις προσπάθειες που έκανε μέχρι τα 40 να υιοθετήσει ένα παιδί. 

Μάρθα Καραγιάννη: Οι άντρες της ζωής της, ο γάμος και το παιδί που έχασε

«Το έχω πάρει απόφαση ότι η Μάρθα φυσιογνωμικά δεν υπάρχει μέσα στο σπίτι, αλλά υπάρχει, όλο το σπίτι είναι η Μάρθα. Δεν θέλω να τη βγάλω από το σπίτι της, αν να είναι εδώ. Δεν έχω πειράξει τίποτα. Μου λείπει η παρέα της, ήμασταν φίλες 54 χρόνια. Εγώ παντρεύτηκα, χώρισα και όταν πέθαναν οι γονείς μου και οι δικοί της, μου λέει “μωρή να σου πω κάτι. Δεν μένουμε μαζί;” Είχε κάνει ένα παιδάκι, το γέννησε και πέθανε. Ήταν 7 μηνών. Έκτοτε δεν έμεινε ξανά έγκυος, έκανε προσπάθειες να πάρει παιδί, όμως στα 40 είπε τέλος, “δεν αντέχω άλλο», αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». 

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως κάποιοι την κατηγόρησαν, επειδή δεν μπορούσαν να δουν την αείμνηστη ηθοποιό, ενώ περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές της ζωής της.

«Όταν η Μάρθα είχε κάνει δύο εγχειρήσεις και τότε είχαμε κορονοϊό και μου είπε ο γιατρός “δεν θέλω να πλησιάζει κανείς”, τι θα έκανα; Από καρδιά έφυγε η Μάρθα. Ξύπνησε το πρωί, έφαγε το πρωινό της και εγώ πήρα τον Σούρα και του λέω “βλέπω ότι δεν έχει κέφι”. Μιλούσαν οι δυο τους στο τηλέφωνο και έσβησε».

Ντόρα Δούμα, Δημήτρης Σούρας, Μάρθα Καραγιάννη, πριν από τέσσερα χρόνια σε βραδινή τους έξοδο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ντόρα Δούμα, Δημήτρης Σούρας, Μάρθα Καραγιάννη, πριν από τέσσερα χρόνια σε βραδινή τους έξοδο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top