Οικονομάκου: Τι είπε για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να παίρνει διαζύγιο

Γράφτηκε ότι παίρνει διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Στο Μιλάνο μαζί με μια από τις καλύτερές της φίλες και στενή συνεργάτιδά της, πήγε για Σαββατοκύριακο η Αθηνά Οικονομάκου.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και ο δημοσιογράφος Ηλίας Σκουλάς, συνάντησαν την ηθοποιό και επιχειρηματία στο αεροδρόμιο λίγο πριν την αναχώρησή της κι εκείνη απάντησε στα αρνητικά σχόλια που είχε δεχτεί για το ταξίδι της στο Ντουμπάι αλλά και για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να χωρίζει από τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Πάω Μιλάνο με μια φίλη μου, για βόλτα, για ξεκούραση» ανέφερε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου, ενώ στη συνέχεια των δηλώσεών της ανέφερε ότι η σειρά «Ο πρώτος από εμάς», στην οποία πρωταγωνιστεί, θα ολοκληρωθεί στα 60 επεισόδια, όπως ήταν συμφωνημένο εξ αρχής.

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στο Ντουμπάι, η Αθηνά Οικονομάκου είπε: «Δίνω βάση στις αρνητικές κριτικές όταν θεωρώ ότι έχουν βάση. Στη προκειμένη περίπτωση δεν είχαν. Ήμουν καλεσμένη από ένα μεγάλο ξενοδοχείο για τα εγκαίνιά του, και η δουλειά μου εκεί ήταν να προωθήσω το ξενοδοχείο. Αυτό έκανα».

Τέλος, η Αθηνά Οικονομάκου ρωτήθηκε και για το αν και κατά πόσο τη στεναχωρούν τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, και την ήθελαν να παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Δε με στεναχώρησαν, δεν τα παρακολουθώ. Ξέρω ότι αυτά γίνονται. Πρέπει κάτι να γραφτεί. Μάλλον αυτή τη περίοδο δεν έχει θέματα και ασχολούμαστε με αυτά. Γράφτηκε και αυτό, όπως όλα τα άλλα» απάντησε με χαμόγελο η Αθηνά Οικονομάκου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top