Χριστίνα Κοντοβά: H συγκίνησή της για την κόρη της και τον Τζώνη Καλημέρη

«Δε μιλούσα για τις εγκυμοσύνες που δεν πέτυχαν, γιατί ένιωσα αποτυχημένη»

Η συνέντευξη της Χριστίνας Κοντοβά στη Βάσω Λασκαράκη και την εκπομπή Break

Συγκινημένη μίλησε η Χριστίνα Κοντοβά για την κόρη της, Έιντα, την περίοδο των διαδικασιών για την υιοθεσία της από την Ουγκάντα αλλά και τον πρώην σύντροφό της, Τζώνη Καλημέρη.

Χριστίνα Κοντοβά/ NDP

Χριστίνα Κοντοβά/ NDP

«Η Έιντα τρελαίνεται με τα ρούχα. Στο σπίτι κάνει το μοντέλο, γυαλιά, αξεσουάρ, φοράει πιτζάμες με τακούνια. Έρχεται στο μαγαζί, βγαίνει στο πεζόδρομο και φωνάζει “η μαμά μου είναι η καλύτερη σχεδιάστρια”. Η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάζομαι το πόσο επικοινωνιακή είναι. Δεν είμαι αντικοινωνική, έχω κάποια όρια για να μην ανοιχτώ. Η Έιντα είναι το ακριβώς αντίθετο, θα σε ρωτήσει και προσωπικά σου πράγματα, θα σε αγκαλιάσει. Είναι κάτι δικό της, τη θαυμάζω και είναι δάσκαλος για μένα σε αυτό το επίπεδο», εξομολογήθηκε στην καλή της φίλη, Βάσω Λασκαράκη και την εκπομπή «Break», χθες Κυριακή.

Χριστίνα Κοντοβά με την κόρη της, Έιντα/ NDP

Χριστίνα Κοντοβά με την κόρη της, Έιντα/ NDP

«Όποτε μιλάω για εκείνη συγκινούμαι. Ήταν ήδη παιδάκι, ήταν δύο χρόνων, είχα μεγάλη αγωνία για να είμαι εγώ πιο καλή ως μαμά», είπε η σχεδιάστρια μόδας και συνέχισε λέγοντας πως  στην Ουγκάντα είδε ότι «τα όρια μπορείς να τα ξεπεράσεις». 

Χριστίνα Κοντοβά: «Έλεγα ότι δε θέλω να κάνω παιδί»

Αποκάλυψε επίσης πως η επιθυμία να αποκτήσει παιδί της γεννήθηκε στην Αφρική και πως υπήρξαν πολλές στιγμές που λύγισε. «Ειδικά προς το τέλος της διαδικασίας, νόμιζα ότι θα πηδούσα από το παράθυρο από την απόγνωσή μου», συμπλήρωσε.

Κοντοβά για Καλημέρη: «Ήταν ο άνθρωπος που μου στήριξε αυτό το όνειρο. Είναι ο μπαμπάς της Έιντα»

Η Χριστίνα Κοντοβά συγκινήθηκε και όταν αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφό της, Τζώνη Καλημέρη

ζώνη Καλημέρης - Χριστίνα Κοντοβά με την κόρη τους, Έιντα/ NDP

Τζώνη Καλημέρης - Χριστίνα Κοντοβά με την κόρη τους, Έιντα/ NDP

«Αν δεν είχα τον Τζώνη στη ζωή μου εκείνη την εποχή δε θα ήταν το ίδιο. Δεν το έχω πει ποτέ… ήταν ο άνθρωπος που με στήριξε ψυχολογικά κυρίως και μου στήριξε το όνειρο. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που του είχα πει αυτή τη σκέψη από την αρχή της γνωριμίας μας. Και μου είχε πει “ναι, πάμε μαζί”. Και μέχρι και σήμερα, είναι ο μπαμπάς της. Τον φωνάζει “μπαμπά” και παραμένουμε οικογένεια. Ο χωρισμός μας ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι, γιατί η Έιντα είχε πολλές αλλαγές σε μικρό χρονικό διάστημα. Αλλά κάπως το κατάλαβε μόνη της. Μια μέρα που κοιτούσαμε αγγελίες για σπίτι, μας ρώτησε “θα έχω δωμάτιο σε αυτό το σπίτι;”. Ακόμα ρωτάει κάποια πράγματα και τα συζητάμε πάντα», εξομολογήθηκε.

Τζώνη Καλημέρης: Ο χωρισμός από την Κοντοβά και η σχέση τους σήμερα

«Θέλω να δει η Έιντα μια όμορφη σχέση μέσα στο σπίτι μας ή γενικά. Ένας άνθρωπος που θα μπει στη ζωή μου, θα είναι αποφασισμένος και δε θα της γνώριζα κάποιον που δε θα ήθελε να τη γνωρίσει. Είναι ένα χαρισματικό παιδί που σε κερδίζει», κατέληξε.

Kοντοβά: «Δε μιλούσα για τις αποτυχημένες εγκυμοσύνες γιατί ένιωσα αποτυχημένη»

Η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων μίλησε και για τις αποτυχημένες εγκυμοσύνες της, αποκαλύπτοντας ότι για μεγάλο διάστημα δε μιλούσε γι' αυτές γιατί ένιωσε αποτυχημένη σε αυτό το επίπεδο. 

«Δεν ήθελα το σώμα μου να το ξαναπεράσει, γιατί το πέρασε μέσα σε έξι μήνες και τις δύο. Φτάνοντας στο σήμερα, καταλήγω στο ότι αυτό έπρεπε να έχω κάνει ότι δηλαδή με έφερε η ζωή στον σκοπό μου. Δε θα μπορούσα να είμαι μαμά κανενός άλλου παιδιού, πέρα από την Έιντα», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top