Κηδεία Ηλία Λογοθέτη: Κατέρρευσαν η σύζυγος και ο γιος του

Ποιοι καλλιτέχνης έδωσαν το παρών στην κηδεία του σπουδαίου ηθοποιού

Δείτε τι είχε πει σε συνέντευξή του ο γιος του ηθοποιού Αλέξανδος 

Φτωχότερος έγινε ο χώρος του θεάτρου καθώς άλλος ένας σπουδαίος ηθοποιός, ο Ηλίας Λογοθέτης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 84 ετών.

Καταρρακωμένοι στην κηδεία ο γιος του ηθοποιού Αλέξανδρος και η σύζυγός του Μαρία Ζαχαρή/φωτογραφίες από ndpphoto.gr

Καταρρακωμένοι στην κηδεία ο γιος του ηθοποιού Αλέξανδρος και η σύζυγός του Μαρία Ζαχαρή/φωτογραφίες από ndpphoto.gr

Ηλίας Λογοθέτης: Τα τρυφερά λόγια της πρώην συζύγου του και του γιου του

Καταρρακωμένοι, η σύζυγός του Μαρία Ζαχαρή και ο γιος του Αλέξανδρος Λογοθέτης  συνόδευσαν σήμερα το μεσημέρι τον δημοφιλή ηθοποιό στην τελευταία του κατοικία. 

O Σταμάτης Φασουλής/φωτογραφία από www.ndpphoto.gr

O Σταμάτης Φασουλής/φωτογραφία από www.ndpphoto.gr

Συγγενείς, φίλοι αλλά και συνάδελφοι βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Θεοτόκου στο κοιμητήριο Παπάγου για να τον αποχαιρετήσουν.
    

O Σωτήρης Τσαφούλιας 
        

Ανάμεσα σε αυτούς, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Σωτήρης Τσαφούλιας, o Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Αντώνης Αντωνία με τη σύζυγό του Νατάσα Ασίκη, ο Παύλος Ορκόπουλος, ο Θοδωρής Κατσαφάδος. ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Γιώργος Κιμούλης  και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες.

Λίγα Λόγια για τον Ηλία Λογοθέτη

Ο Ηλίας Λογοθέτης γεννήθηκε στη Λευκάδα και ήταν απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Παντείου. Αποφοίτησε από το θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν το 1967. Πήρε μέρος σε πλήθος θεατρικών παραστάσεων. Ανάμεσα σ’ αυτές ήταν οι:  Νεφέλες, Όρνιθες, Πλούτος, Λυσιστράτη, Το Καλοκαίρι, Με το ίδιο μέτρο, Οιδίπους Τύραννος, Το τέλος του παιχνιδιού, Ο Επιθεωρητής, Σύστημα Φαμπρίτζι, Ένας τέλειος τζέντλεμαν, Οδός ευκαιρίας, Ερωτόκριτος, Βάτραχοι και άλλες.  Είχε παίξει και σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες ανάμεσα σ΄αυτές οι Βαβυλωνία, Παπαφλέσσας, Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι, Περιπλάνηση, Μεταμορφώσεις και άλλες πολλές. 

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας με τον ηθοποιό Θοδωρή Κατσαφάδο

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας με τον ηθοποιό Θοδωρή Κατσαφάδο


Ο ηθοποιός αγάπησε την τηλεόραση και τον αγάπησε και εκείνη, οι δημοφιλείς σειρές στις οποίες είχε παίξει ήταν Δόκτωρ Τικ Γραφείο συνοικεσίων, ο Ανθρωπάκος, Μινόρε της Αυγής, Χαίρε Τάσο Καρατάσο και άλλες πολλές.  Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο σπουδαίος καλλιτέχνης είχε παντρευτεί δύο φορές. Ο πρώτος του γάμος ήταν με την ψυχοθεραπεύτρια Ευτυχία Καλλιτεράκη με την οποία και απέκτησε έναν γιο, τον Αλέξανδρο Λογοθέτη. Η δεύτερη σύζυγος του ήταν η Μαρία Ζαχαρή με την οποία ήταν μαζί ως το τέλος. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top