Τούνη: Μας δείχνει το πρόσωπό της τρεις μέρες μετά την πλαστική μύτης

Ο λόγος που έκανε την επέμβαση - Είναι πρησμένη και μελανιασμένη

Στο χειρουργείο για να πραγματοποιήσει αισθητική επέμβαση στη μύτη της, μπήκε πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, αποφάσισε να κάνει μία διορθωτική, όπως είπε, επέμβαση στη μύτη της και λίγες μέρες μετά το χειρουργείο, μάς δείχνει τα αποτελέσματα.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η αντίδρασή της όταν είδε τη μύτη της Ιωάννας Τούνη

Το πρόσωπό της ειναι πρησμένο και γεμάτο μελανιές. Η content creator επέστρεψε στα social media το μεσημέρι της Παρασκευής 1/3, και έδειξε στους ακολούθους της στο Instagram πώς είναι σήμερα, ενώ παράλληλα περιέγραψε την διαδικασία της επέμβασης.  

τούνη

Τούνη: Μας δείχνει το πρόσωπό της τρεις μέρες μετά την πλαστική μύτης

«Ζω, είμαι μια χαρά! Αυτά είναι τα μούτρα μου τις τελευταίες ημέρες. Είναι πολύ καλύτερα σήμερα τα μούτρα από χθες και προχθές! Ήμουν τόσο πρησμένη που δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου. Σήμερα νιώθω πολύ καλύτερα. Τρίτη ημέρα μετά το χειρουργείο», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη, η οποία έδειξε τα ράμματα που έχει στη μύτη της.

«Αυτά δεν είναι μουστάκια, είναι ράμματα. Αυτά θα είναι τα μούτρα μου για τις επόμενες μέρες. Δεν πονάω τόσο στη μύτη όσο εδώ που πήραμε πλευρικό χόνδρο για να φτιάξουμε το σχήμα της μύτης που χρειαζόταν όγκο. Βλέπεις ότι έχει μεγαλώσει το κενό μεταξύ στόματος και μύτης παρόλο που είναι πάρα πολύ πρησμένη αυτή τη στιγμή όλα. Δεν ξέρω αν μπορείς να καταλάβεις. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ ωραίο το αποτέλεσμα. Καλά το μάγουλο θα φύγει και αυτό μαζί με τις μελανιές», συμπλήρωσε η influencer.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top