Miley Cyrus: Η μητέρα της... έκλεψε τον σύντροφο της άλλης της κόρης!

Η 56χρονη Tish παντρεύτηκε τον Dominic Purcell από το Prison Break

Δείτε το βίντεο από το Breakfast@Star

Πόλεμος έχει ξεσπάσει στην οικογένεια των Cyrus, όπως είδαμε και το πρωί της Πέμπτης στο Breakfast@Star. Η διαμάχη έγινε ακόμα πιο έντονη μετά το διαζύγιο του τραγουδιστή Billy Ray Cyrus απο την Tish.

Εκείνη παντρεύτηκε τον Αύγουστο τον αγαπημένο της, τον 54χρονο ηθοποιό του Prison Break Dominic Purcell κι έναν μήνα αργότερα ο σούπερ σταρ της Country μουσικής παντρεύτηκε την Αυστραλή τραγουδίστρια Firerose. 

Miley Cyrus: Οι γονείς της χωρίζουν μετά από 30 χρόνια γάμου

Όπως είναι γνωστό, η Miley Cyrus δεν έχει καμία επικοινωνία με τον πατέρα της, ενώ ήταν παρούσα στον γάμο της μητέρας της, όπου λέγεται ότι ήταν και παράνυμφος. Η οικογένεια έχει κυριολεκτικά διχαστεί και για αυτό δε φταίει το διαζύγιο των γονιών, αλλά η… ανάρμοστη συμπεριφορά της Tish Cyrus, η οποία, σύμφωνα του US Weekly... έκλεψε τον άντρα της 24χρονης κόρης της, Noah

Η Miley Cyrus με τους γονείς της Billy Ray Cyrus & Tish Cyrus το 2019 στα βραβεία Grammy

Η Miley Cyrus με τους γονείς της Billy Ray Cyrus & Tish Cyrus το 2019 στα βραβεία Grammy /Φωτογραφία AP Images/Jordan Strauss

Miley Cyrus: Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την αντροχωρίστρα μητέρα

Η Tish Cyrus βρίσκεται στο επίκεντρο σοκαριστικών ισχυρισμών ότι «έκλεψε» τον νυν σύζυγό της, Dominic Purcell, από την κόρη της, Noah Cyrus, η οποία πλέον δεν της μιλάει

Η διαμάχη καλά κρατεί εδώ και λίγα χρόνια και τώρα ένας εσωτερικός συνεργάτης μοιράστηκε νέους ισχυρισμούς για το τι πραγματικά συνέβη στο παρασκήνιο. 

Η Tish Cyrus στην αγκαλιά του Dominic Purcell

Η Tish Cyrus στην αγκαλιά του Dominic Purcell /Φωτογραφία Instagram

Η Tish, 56 ετών, η οποία ισχυρίστηκε ότι υπέστη «πλήρη ψυχολογική κατάρρευση» πριν από το διαζύγιό της με τον Billy Ray Cyrus, δέθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον ηθοποιό του Prison Break, τον Αύγουστο του 2023.

Ωστόσο, ενώ ορισμένα μέλη της οικογένειας, όπως η Miley ήταν παρόντα στον γάμο της με τον Αυστραλό ηθοποιό, η Noah, 24 ετών, κι ο αδελφός Braison απουσίαζαν, τροφοδοτώντας εικασίες για ρήξη εκείνη την εποχή.

Μάιλι Σάιρους: Αποκάλυψε πότε τελείωσε ο γάμος της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ

Νωρίτερα αυτό τον μήνα, η Tish εμφανίστηκε στο podcast Call Her Daddy και μίλησε για τη σχέση της με τον Purcell, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου τους ραντεβού. 

Η Tish (αριστερά) κι ο Billy Ray Cyrus με τις κόρες τους Noah (αριστερά) & Brandi Glenn (δεξιά) το 2017 στα βραβεία Billboard 

Η Tish (αριστερά) κι ο Billy Ray Cyrus με τις κόρες τους Noah (αριστερά) & Brandi Glenn (δεξιά) το 2017 στα βραβεία Billboard /Φωτογραφία AP Images/Richard Shotwell

Εξήγησε ότι εκείνος της είχε αρχικά επικοινωνήσει μαζί της το 2016 στο Instagram - το οποίο εκείνη αγνόησε. Χρόνια αργότερα, το 2022, μετά τον χωρισμό της από τον Billy Ray, η Tish επικοινώνησε με τον Purcell κι εκείνος απάντησε αμέσως. Το ζευγάρι σύντομα βγήκε ραντεβού και την επόμενη μέρα, είπε ο ένας στον άλλον “σ’ αγαπώ”.

Το ζευγάρι είπε τελικά «I do» τον Αύγουστο του 2023 - αλλά τόσο η Noah όσο και ο γιος της Braison δεν ήταν παρόντες. Η πηγή δήλωσε στο US Weekly ότι η τραγουδίστρια δεν είχε προσκληθεί. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην πολυτελή έπαυλη της Miley στο Μαλιμπού κι ο insider ισχυρίστηκε ότι η νικήτρια του Grammy είχε φρουρούς έξω σε περίπτωση που η Noah επιχειρούσε να εμφανιστεί. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top