Miley Cyrus: Οι γονείς της χωρίζουν μετά από 30 χρόνια γάμου

Το ζευγάρι υποβάλλει αίτηση διαζυγίου για... τρίτη φορά!

Δείτε βίντεο για τη Miley Cyrus από το Breakfast@Star

H Tish Cyrus κι ο Billy Ray Cyrus χωρίζουν μετά από 30 χρόνια έγγαμου βίου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η μητέρα της Miley Cyrus, ήταν εκείνη που αυτήν τη φορά υπέβαλε αίτηση διαζυγίου

Τρόμαξε η Miley Cyrus - Κεραυνός «χτύπησε» το αεροπλάνο που επέβαινε

Η Tish φαίνεται ότι κατέθεσε τα σχετικά έγγραφα στο Τενεσί την περασμένη εβδομάδα. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί πέντε παιδιά συμπεριλαμβανομένων της Miley και του Noah. Ο τελευταίος είναι 22 ετών, επομένως δεν χρειάζεται δικαστής να αποφασίσει την επιμέλεια των παιδιών.

Στα έγγραφα διαζυγίου, που εξασφάλισε το TMZ, η Tish υποστηρίζει ότι τα τελευταία δύο έτη δε ζει με τον σύζυγό της. Αιτία του διαζυγίου οι «ασυμβίβαστες διαφορές» που είχαν μεταξύ τους. Μάλιστα, η μητέρα της Cyrus ζητάει από το δικαστήριο να κατανείμει ισότιμα όλα τα περιουσιακά στοιχεία που είχαν αποκτηθεί μέσα στον 30χρονο γάμο τους

Η Miley με τους γονείς της Tish και Billy Ray Cyrus στα βραβεία Grammy το 2019 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Αυτή είναι η τρίτη φορά που το ζευγάρι υποβάλλει αίτηση διαζυγίου. Ο Billy Rayείχε καταθέσει το 2010 αλλά ακυρώθηκε, ενώ το 2013 ήταν η σειρά της Tish να το υποβάλει. Κι αυτό ακυρώθηκε λίγο αργότερο. Οι θαυμαστές του μουσικού της κάντρι παρατήρησαν ότι ο Billy Ray δεν ήταν κοντά στην οικογένεια τα περασμένα Χριστούγεννα.

Miley τέλος για τον Liam Hemsworth: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1993 στο Φράνκλιν του Τενεσί. Η Miley ακολούθησε τα βήματα της μαμάς και του μπαμπά της όταν αυτή κι ο Liam Hemsworth παντρεύτηκαν στο ίδιο σημείο το 2018. Πήραν διαζύγιο σε λιγότερο από δύο χρόνια, τον Ιανουάριο του 2020.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top