Μάιλι Σάιρους: Αποκάλυψε πότε τελείωσε ο γάμος της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ

Όσα εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια της τεράστιας επιτυχίας Flowers

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Μάιλι Σάιρους και του Λίαμ Χέμσγουορθ

Για τον γάμο και το διαζύγιο με τον κινηματογραφικό σταρ Λίαμ Χέμσγουορθ, μίλησε για πρώτη φορά η Μάιλι Σάιρους.

Η ερμηνεύτρια της παγκόσμιας επιτυχίας Flowers, αφού αναφέρθηκε με ειλικρίνεια σε διάφορες αμφιλεγόμενες στιγμές της καριέρας της στη σειρά Used to Be Young (σ.σ. αυτόν τον τίτλο έχει το νέο της τραγούδι) στο Tik Tok, αποκάλυψε πότε κατάλαβε ότι ο γάμος της με τον Αυστραλό ηθοποιό είχε τελειώσει

Hemsworth εναντίον Cyrus: Επικαλείται «αγεφύρωτες διαφορές» ο ηθοποιός!

Η ποπ σταρ εξήγησε ότι ήταν στο διάσημο μουσικό φεστιβάλ Glastonbury τον Ιούνιο του 2019 που σκέφτηκε να χωρίσει. «Το Glastonbury ήταν τον Ιούνιο» είπε η Σάιρους, «τότε ήταν που είχε ληφθεί η απόφαση». 

Η Μάιλι Σάιρους κι ο Λίαμ Χέμσγουορθ σε μια από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις τους το 2019

Η Μάιλι Σάιρους κι ο Λίαμ Χέμσγουορθ σε μια από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις τους το 2019 /Φωτογραφία AP Images/Evan Agostini

Εξήγησε ότι, αν κι ήταν μαζί από το 2010, ο γάμος τους τον Δεκέμβριο του 2018 έγινε μετά την τραγωδία που έπληξε τη σχέση τους, όταν οι πυρκαγιές στην Καλιφόρνια τον Νοέμβριο του 2018 κατέστρεψαν το σπίτι τους. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Tik Tok βίντεο της Μάιλι Σάιρους

«Η δέσμευσή μου και του Λίαμ να παντρευτούμε -φυσικά, προήλθε πρώτα από την αγάπη- επειδή ήμασταν μαζί για 10 χρόνια, αλλά κι από το τραύμα και την προσπάθεια να ξαναχτίσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε», δήλωσε. «Η ημέρα της συναυλίας (στο Glastonbury) ήταν η ημέρα που είχα αποφασίσει ότι δε θα λειτουργούσε πλέον στη ζωή μου να είμαι σε αυτήν τη σχέση», συμπλήρωσε. 

Miley Cyrus: «Δεν απάτησα ποτέ τον άντρα μου Liam Hemsworth»

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε επίσης τι έμαθε έκτοτε από εκείνη την απόφαση. «Αυτή ήταν άλλη μια στιγμή όπου η δουλειά, η ερμηνεία, ο χαρακτήρας είχαν προτεραιότητα», πρόσθεσε. «Υποθέτω ότι για αυτό είναι πλέον τόσο σημαντικό για μένα να μη συμβαίνει αυτό - ότι ο άνθρωπος έρχεται πρώτος», τόνισε στη συνέχεια. 

Ο γάμος της Μάιλι Σάιρους και του Λίαμ Χέμσγουορθ κράτησε δύο χρόνια

Ο γάμος της Μάιλι Σάιρους και του Λίαμ Χέμσγουορθ κράτησε δύο χρόνια /Φωτογραφία AP Images/Evan Agostini

Αρκετούς μήνες μετά την εμφάνιση της Σάιρους στο Glastonbury, ο Χέμσγουορθ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Αύγουστο του 2019 κι οι δυο τους κατέληξαν σε επίσημο διακανονισμό στις αρχές του 2020.

Η Μάιλι Σάιρους γνώρισε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της το 2023 με το τραγούδι Flowers

Το καινούργιο single της Μάιλι Σάιρους έχει τίτλο Used to Be Young
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top